Kartal sancılı

Kartal sancılı

SPOR Haberleri

Sergen Yalçın'ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Takımın başında yardımcı antrenör Murat Şahin olacak. Montero'nun lisansı yetişmedi, N'Koudou sakat, Larin zor…

Şanssızlıklar, sakatlıklar, hastalıklar, ihbarnameler, borçlar... Beşiktaş Süper Lig'de açılışı yaparken bile bu olumsuzlukların altında sahaya çıkacak. Trabzonspor deplasmanı gibi zorlu bir sınavla sezona merhaba diyecek olan siyah-beyazlılarda bu dev maç öncesi büyük bir şok yaşandı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Tecrübeli çalıştırıcının yerine Trabzon'da takımın başında yardımcısı Murat Şahin olacak. 

İki hafta olmayacak
∂ Sağlık Bakanlığı protokollerince Sergen Yalçın iki hafta karantinada kalacak. Siyah-beyazlılarda Trabzonspor maçı öncesi üç sıkıntı daha var. Atletico Madrid'den transfer edilen Montero'nun henüz lisansı çıkarılamadı. N'Koudou sakat olduğu için forma giyemeyecek. Larin de kadroya alındı ama forma giymesi zor. Kanadalı oyuncunun durumu maç saatinde belli olacak.

JOSEF YARIN GELİYOR
De Souza formayı giydi

∂ Beşiktaş ile 1+1 yıllık anlaşma sağlayan eski Fenerbahçeli orta saha oyuncusu Josef de Souza, sosyal medyada Beşiktaş'a geleceğini resmen doğruladı. Tecrübeli futbolcu, kişisel Instagram hesabının profiline, Beşiktaş formalı fotoğrafını yerleştirdi.

KADROYA ALINDI
Âdem Ljajic iyileşti

∂ Bir süredir sakatlık yaşayan Âdem Ljajic iyileşti. Boşnak asıllı futbolcu takımın yaptığı son taktik çalışmada yer alması teknik heyeti sevindirdi. Yıldız oyuncu Trabzonspor deplasmanında forma giyebilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...