Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avcı av oldu

Avcı av oldu

SPOR Haberleri

Bordo mavililer son sekiz maçta 1,25’lik puan ortalamasında kalıp yarıştan koptu.

Karadeniz ekibinde Abdullah Avcı ne güzel başlamıştı. Kara bulutlar yerini önce parçalı bulutlara ardından güneşli günlere bırakırken tatlı bir Fırtına esintisi vardı. Ki o dönemin genel hava durumunda Avcı yönetiminde ilk 17 karşılaşmada 13 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet elde edilmiş maç başına 2,47’lik yüksek bir puan ortalaması yakalanmıştı. Ancak son dönemlerde o “Fırtına”dan eser yok.

Tekrar dibe indi
Bordo mavililer son 8 haftada 2 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet alırken (10 puan) zirve yarışından çok uzaklaştı maç başına 1,25 puan ortalamasında kaldı. Ki bu puan ortalaması küme düşme hattı anlamına geliyordu. Trabzonspor, savunmasında o kadar sıkıntı çekmese de hücumdaki etkisizlik bu tablonun ortaya çıkmasında önemli faktörlerdendi. Ki son üç deplasmanda gol bile atılamadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...