Her şey vatan için

Her şey vatan için

SPOR Haberleri

Takımın teknik direktörü Osman Çakmak, “Bu şampiyonluk gazilerimize armağan olsun. Bu fragmandı asıl film Dünya Kupası’nda” dedi.

Polonya’da düzenlenen Ampute Avrupa Şampiyonası’nda rakiplerini eze eze şampiyon olan millî takım yurda döndü. Finalde İspanya’yı 6-0 yenerek ikinci defa üst üste şampiyon olan ay yıldızlı takım İstanbul Havalimanı’nda ana sponsor Turkcell’in organizasyonunda törenle karşılandı. Teknik Direktör Osman Çakmak Gaziler Günü’nde böyle bir zafer yaşattıkları için çok gururlu olduklarını söyledi.

‘Başarmalıyız’ dedim
Mutluluklarını anlatacak kelimeler bulamadığını söyleyen Çakmak “Kuralar çekildiğinde finalin bu anlamlı güne geldiğini fark ettim. Mutlaka şampiyon olmalıyız dedim. Her şey bu vatan için. Bu şampiyonluk gazilerimize armağan olsun. Bu fragmandı, asıl film Dünya Kupası’nda. 2022 Dünya Kupası Türkiye’de olacak. İnşallah 2022’de dünya şampiyonu olarak da ülkemize gurur yaşatacağız” dedi.

HEM KRAL HEM MPV
Güleryüz’e iki ödül

∂  Ampute Milli Takımı’nın yıldızı Ömer Güleryüz, turnuvayı hem “gol kralı” hem de “en kıymetli oyuncu” unvanıyla tamamladı. 11 gole imza atan Ömer Güleryüz iki ödül birden aldı.

ÇAKMAK’IN GURURU
Çifte mutluluk

∂  Osman Çakmak, hem oyuncu hem de teknik adam olarak Avrupa şampiyonluğu yaşadı. 2017’de ay yıldızlı takıma şampiyonluğu getiren golü atan Çakmak, bu defa hoca olarak kupaya uzandı.

TEKLİFLERİ REDDETTİM
Ben bu ülkenin gazisiyim

∂ Osman Çakmak İspanya, İtalya ve Polonya’dan teklifler aldığını söylerken “Ama onları kırmadan reddettim. Ben bu ülkenin gazisiyim, askeriyim. Ben burada gönüllülük esasına göre çalışıyorum, her şey maddiyat değil” dedi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...