Batuhan Karadeniz, Mert Hakan ve Kadir Sağlam'ı yerden yere vurdu! 'Bu kadar omurgasız görmedim'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Batuhan Karadeniz, Mert Hakan ve Kadir Sağlam'ı yerden yere vurdu! 'Bu kadar omurgasız görmedim'

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe'nin, Sintaş Yapı Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe'nin yıldızı Mert Hakan Yandaş'ı sert sözlerle eleştirdi. "Buna Fenerbahçe formasını bırak, Türkiye'de hiçbir formayı giydirmemek lazım." sözlerini kullanan Karadeniz, karşılaşmanın hakemini de yerden yere vurdu. Ünlü yorumcu 'Ben, Kadir Sağlam kadar omurgasız hakem görmedim' ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'de 29.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, kendi evinde oynadığı karşılaşmada Sintaş Yapı Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından bir dönem Beşiktaş forması da giymiş eski milli futbolcu Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe'nin yıldız orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ı yerden yere vurdu.

Fenerbahçe'nin yeni kahramanı: Mert Hakan Yandaş - Fener Alayı

TÜRK FUTBOLUNDA YERİ YOK!

Skyspor ekranlarında konuşan Batuhan Karadeniz, Fenerbahçeli taraftarlara seslenerek, "Mert Hakan'ın Türk futbolunda yeri yok! Buna Fenerbahçe formasını bırak, Türkiye'de hiçbir formayı giydirmemek lazım." ifadelerini kullandı.

Karadeniz, karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam'ı da sert sözlerle eleştirdi. 

Batuhan Karadeniz Mert Hakan ve Kadir Sağlam'ı yerden yere vurdu! 'Bu kadar omurgasız görmedim' - 2. Resim

TEHDİT 6 AYDAN BAŞLIYOR

"Ben, Kadir Sağlam kadar omurgasız hakem görmedim. Kalkacaklar, benim gözümün içine baka baka tehdit edecekler. Ben de kalkıp sağıma soluma bakacağım. Bu ülkede tehdit 6 aydan başlıyor."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...