Birini Vitor Pereira diğerini Jorge Jesus getirmişti! İsmail Kartal 10 milyon euro'ya gönderdi

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
- Güncelleme:
Birini Vitor Pereira diğerini Jorge Jesus getirmişti! İsmail Kartal 10 milyon euro'ya gönderdi

Spor Haberleri  / Sabah

Vitor Pereira döneminde bonservisine 1.5 milyon euro ödenen Miguel Crespo için Rayo Vallecano'nun 4 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanacağı öğrenilirken, Jorge Jesus'un transfer ettiği Lincoln Henrique'nin ise Bragantino'da kalacağı belirtildi.

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde yabancı sayısını azaltmak için göndermek zorunda kaldığı Miguel Crespo ile Lincoln Henrique geri dönmeyecek. İki oyuncunun performansından memnun kalan yeni kulüpleri sözleşmelerindeki satın alma opsiyonunu devreye sokacak. 

ZAJC İKNA EDİLMEMİŞTİ

Miha Zajc ikna edilemediği için İspanya ekibi Rayo Vallecano'ya gönderilen Crespo, forma giydiği 4 maçta ortaya koyduğu performansla teknik heyetin güvenini kazandı. Sözleşme gereği ödenecek 4 milyon Euro'luk ücretin yüzde 20'si oyuncuyu yetiştiren Estoril kulübüne gidecek.

BRAGANTİNO LİNCOLN HENRİQUE'DEN ÇOK MEMNUN

Ryan Kent takımdan ayrılmak istemediği için Lincoln Henrique'yi gönderme kararı alan Fenerbahçe, Brezilya ekibi Bragantino'ya kiraladığı oyuncunun sözleşmesine 6 milyon Euro satın alma opsiyonu yazmıştı. Yeni kulübünde 6 karşılaşmaya çıkan ve bir asist yapan 25 yaşındaki futbolcu, kalmayı garantiledi. Bragantino yetkilileri futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldı.

Birini Vitor Pereira diğerini Jorge Jesus getirmişti! İsmail Kartal 10 milyon euro'ya gönderdi - 1. Resim

Böylece Fenerbahçe'nin kasasına iki oyuncudan 10 milyon Euro gelecek. Miguel Crespo, Vitor Pereira döneminde 1.5 milyon euro karşılığında transfer edilirken, Lincoln Henrique ise Jorge Jesus'un isteğiyle 3.5 milyon euro'ya satın alınmıştı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...