Derbi öncesi büyük endişe! Yıldız futbolcu antrenmana çıkmadı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Derbi öncesi büyük endişe! Yıldız futbolcu antrenmana çıkmadı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Pazar günü ezeli rakibi Beşiktaş ile son derece kritik bir deplasmana çıkmaya hazırlanan Galatasaray'da İcardi antrenmana çıkmadı.

Galatasaray'ın Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya geleceği maç öncesi sarı kırmızılı takımda Icardi endişesi yaşanıyor. Milliyet'in haberine göre; Arjantinli yıldız, ağrıları sebebiyle bugünkü idmana da çıkmadı. Icardi'nin derbide oynayıp oynamayacağı da belli oldu.

İCARDİ DERBİDE SAHADA OLACAK

Haberde oyuncunun ciddi bir sorununun olmadığı ve İcardi'nin Beşiktaş maçında sahada olabileceği belirtildi. Arjantinli süper starın cumartesi günü yeniden idmanlara çıkabileceği belirtilse de bu durum camiada paniğe yol açtı.

Derbi öncesi büyük endişe! Yıldız futbolcu antrenmana çıkmadı - 1. Resim

OKAN BURUK RİSKE ETMEMİŞTİ

Türkiye Kupası'ndaki Karagümrük maçı öncesi açıklama yapan Okan Buruk, yıldız ismin darbeye bağlı ağrısı olduğunu ve maçta riske edilmediğini açıklamıştı.

Okan Buruk yaptığı açıklamada, "Icardi ile ilgili bir düşüncemiz vardı ama ufak bir darbeden dolayı ağrısı oldu. Hafta sonu önemli bir maçımız var. Icardi yerine Barış Alper'i seçtik." ifadelerini sarf etmişti.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...