Enner Valencia Fenerbahçe ile sözleşme uzatacak mı? Giderken söz vermişti...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Enner Valencia Fenerbahçe ile sözleşme uzatacak mı? Giderken söz vermişti...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 23 maçta 17 gol 4 asistlik performans sergileyen ve 2022 Dünya Kupası'na oldukça formda giden Enner Valencia, Katar'da açılış maçında 3 gol atınca (biri sayılmadı) tüm dünyada adından söz ettirmişti. Fenerbahçe yönetimi Ekvadorlu forvetin sözleşmesini uzatmak için süreci hızlandırdı.

Süper Lig'de 12 maçta 13 gol-4 asistle gol krallığında zirvede yer alan Fenerbahçeli Enner Valencia, 2022 Dünya Kupası'nın açılış maçında şov yaptıktan sonra Sarı-Lacivertli taraftarlar 33 yaşındaki yıldızın geleceğini merak eder oldu.

Fenerbahçe ile Haziran 2023'te sözleşmesi bitecek olan Ekvadorlu forvet, ülkesinin Dünya Kupalarındaki son 5 golünü atmış oldu. Fenerbahçe'deki 3. sezonda kariyerinn en iyi sezon başlandıcını yapan ve Dünya Kupası ikonları arasında girmeyi de başaran Enner Valencia, Katar yolculuğu öncesi Fenerbahçe yönetimine sözleşme sözü vermişti.

DÖNÜŞTE İMZAYI ATACAK

Sabah'ta yer alan habere göre; sarı-lacivertli yönetim, Dünya Kupası öncesi sezon sonunda anlaşması bitecek olan 33 yaşındaki oyuncu ile ön görüşme yapmış, yeni imza tarihi için Katar dönüşünü belirlemişti.

Enner Valencia Fenerbahçe ile sözleşme uzatacak mı? Giderken söz vermişti...

OCAK AYINDA SATILACAK MI?

Valencia'nın milli takımı ile de başarılı bir performans sergilemesi ve tüm dünyanın dikkatini çekmesi, Fenerbahçe yönetimini de hızlı davranmaya yönlendirdi. Yönetim futbolcunun kafasını karıştırmamak, Dünya Kupası'nda dikkatini dağıtmamak için menajeri ile temaslara başladı.

Fenerbahçe, ocak ayında gelecek tekliflere kapalı. Fenerbahçe'nin 2020'de Tigres UANL'den bonservis ödemeden renklerine kattığı Enner Valencia şu an Fenerbahçe'de 1.7 milyon Euro kazanıyor.

HOLLANDA MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Katar galibyetinde sakatlık yaşayan Enner Valencia'nın gruptaki 2. maçta Hollanda'ya karşı oynayıp oynamayacağı merak ediliyordu.

Ekvador Milli Takımı Doktoru Camilo Chiquito şu açıklamayı yaptı:

"Enner Valencia'da Pazartesi günü hafif bir diz burkulması tespit edildi. Hollanda maçında oynayıp oynamayacağı Perşembe günü yapılacak kontrollerden sonra belli olacak."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...