Erden Timur Umut Nayir ile ilgili bir tasarrufumuz söz konusu değil

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erden Timur Umut Nayir ile ilgili bir tasarrufumuz söz konusu değil

SPOR Haberleri

Kiralık olarak forma giydiği Ümraniyespor ile Süper Lig'de 17 gol atan Umut Nayir'ın ismi Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'la da anılında Erden Timur transfere açıklık getirdi. Tapusu Eyüpspor'da bulunan milli golcü, Sarı-Kırmızılılar'ın transfer listesinde yer almıyor.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. A Spor'a konuşan Sarı-Kırmızılı idarecini, Galatasaray'la adı anılan milli santrfor Umut Nayir konusunda şunları söyledi:

"UMUT NAYİR'LE İLGİLENMİYORUZ"

Bizim güçlendirmemiz gereken bölgelerimiz var. 13.'lüğün getirdiği psikoloji sonrası oyuncuların geri döndürülmesi zordu. Güçlendirmemiz gereken bölgeleri Şampiyonlar Ligi ön elemelerine yetiştireceğiz. Avrupa'da başarılı olabilmek için, olsa daha iyi olur dediğimiz transferler de daha sonra olacak.

Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda yapacağız. Kendimizi alkışlatmak için bir şey yapmayacağız. Bu etik dışı bir durum. 2 aşamalı bir transfer stratejisi belirledik. Umut Nayir ile ilgili bir tasarrufumuz söz konusu değil."

Erden Timur Umut Nayir ile ilgili bir tasarrufumuz söz konusu değil

KARİYER SEZONUNU YAŞADI

Sezon 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, kiralık olarak forma giydiği Ümraniyespor ile Süper Lig'de 17 gol atan Umut Nayir'i kadrosuna katmak istiyor. Bonservisi Eyüpspor'un elinde olan 29 yaşındaki santrfor, 2022-23 sezonunda Süper Lig'de en çok gol atan yerli futbolcu unvanının sahibi olmuştu.

Eyüpspor cephesinden konuyla ilgili resmi açıklama geldi. TRT Spor'a konuşan Başkan Murat Özkaya, Fenerbahçe'nin Umut Nayir'e ilgisini doğruladı. Transferin önümüzdeki günlerde olumlu veya olumsuz şekilde sonuçlanması bekleniyor.

Umut Nayir 2018-19 sezonu başında 250 bin Euro karşılığında Osmanlıspor'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Umut Nayir'i aday kadroya çağırmaya devam ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...