Ersun Yanal, Fenerbahçe yenilgisini yorumladı: Futbola ihanet ediyoruz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ersun Yanal, Fenerbahçe yenilgisini yorumladı: Futbola ihanet ediyoruz

SPOR Haberleri

Alanyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe karşısında alınan 3-1'lik yenilgi sonrası basın toplantısında sert açıklamalar yaptı. Hakemlerin baskı altında olduğunu belirten Yanal, "Böyle gergin ortamın onların kafasında, ruhunda yaptığı travmanın empatisini yapıyor musunuz? Bir empatisini yapsınlar ne olacak. Futbola ihanet ediyoruz. Hepimize futbola ciddi birikmiş özrü var." ifadelerini kullanarak sitem etti.

Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor evinde Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldu. İlk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen ikinci devredeki gollere engel olamayan Akdeniz ekibi, haftayı puansız kapattı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Alanyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, hakem kararlarına değinerek “Ben hakemler için de çok üzülüyorum. Böyle gergin ortamın onların kafasında, ruhunda yaptığı travmanın empatisini yapıyor musunuz? Bir empatisini yapsınlar ne olacak.” ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal, Fenerbahçe yenilgisini yorumladı: Futbola ihanet ediyoruz

ERSUN YANAL: İHANET EDİYORUZ

Güvensizliğin yaşandığını aktaran Ersun Yanal, "Bunu toparlamak gerekir, çok geç bir zamana geldik bu ligin sonuna doğru geldik. Bunları konuşmak, tartışmak futbol adına bir araya gelmek güzel olur. Ama futbol böyle konuşulmuyor. Futbol hakemler üzerinden, federasyon üzerinden, ortam üzerinden konuşuluyor. İlk cümle bunlarla başlıyor. Geçen hafta sayın Jesus’un da Galatasaray, Beşiktaş açıklaması var. Umarım bunlar kısa surede biter ve futbolu konuşuruz. Ben hakemler için de çok üzülüyorum. Böyle gergin ortamın onların kafasında, ruhunda, yaptığı travmanın empatisini yapıyor musunuz? Bir empatisini yapsınlar ne olacak. Onlara oluşturduğumuz ortamı da düşünmeliyiz. Ortam yüzünden, belki elini cebine götürdü, ‘Allah kahretsin, şimdi geçen hafta bir sürü olay yaşandı, bir de bunu yapsam eyvah’ yani siz değerlendirin, açıklamalar ortada. Ben mağlubiyete kılıf olarak söylemiyorum. Futbola ihanet ediyoruz. Hepimize futbola ciddi birikmiş özrü var.” görüşlerini dile getirdi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...