İsmail Kartal: Özür dilemek için galip gelmemiz şart

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Fanatik

Alanyaspor maçında hayati derecede önemli 2 puan kaybı yaşayan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Rize deplasmanı öncesi oyuncularıyla tek tek görüştüğü bildirildi.

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta iç sahada Alanyaspor ile berabere kalarak zirveyi ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran sarı-lacivertliler, Rize deplasmanında hata yapmak istemiyor. İsmail Kartal, zorlu Rizespor mücadelesi öncesi öğrencilerine son moral konuşmasını yaptı.

RİZESPOR ÇOK TEHLİKELİ TAKIM

Tecrübeli teknik adam, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Alanyaspor'a karşı fazla pozisyon vermedik ama 2 gol yiyerek puan kaybettik. Bu, her zaman olmaz. Rizespor özellikle evinde çok tehlikeli bir takım. Ancak bizim de deplasman karnemiz ortada. Hem şampiyonluk yarışında yola tüm gücümüzle devam etmek hem de taraftarımızdan özür dilemek için galip gelmemiz şart. Bu konuda size güvenim tam. Kazanalım ve moralli bir şekilde İstanbul'a geri dönelim."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...