Mauro Icardi ailesiyle birlikte Sao Paulo'dan İstanbul'a geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Mauro Icardi ailesiyle birlikte Sao Paulo'dan İstanbul'a geldi

Spor Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Sakatlığından dolayı bir süredir yurt dışında olan Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, akşam 22.30 sıralarında İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe derbisinin ardından sakatlığından dolayı ligde oynanan Konyaspor ve Sivasspor maçlarında forma giyemeyen Mauro Icardi, ailesiyle birlikte Sao Paulo'dan havalanan Türk Hava Yolları'na ait TK16 sefer sayılı tarifeli uçakla akşam 22.30 sıralarında İstanbul Havalimanı'na geldi.

DERBİDE SAKATLANMIŞTI

Golcü oyuncunun kısa sürede takıma katılıp ve antrenmanlara başlaması bekleniyor. Fenerbahçe ile oynanan derbide gözüne darbe alan Icardi'nin elmacık kemiğinde kırık oluşmuştu.

Riske edilmeyen oyuncu, maskeyle idmana çıkmıştı.

Mauro Icardi ailesiyle birlikte Sao Paulo'dan İstanbul'a geldi

TRABZONSPOR - GALATASARAY MAÇINDA OYNAYABİLİR

Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u 2-1 yenen Galatasaray'da Mauro Icardi, sakatlığından dolayı forma giyemedi.

Maç sonrası basın toplantısında soruları cevaplayan teknik direktör Okan Buruk, Arjantinli golcünün dönüşüyle ilgi bilgi verdi.

OKAN BURUK: YÜZÜNDEKİ KIRIĞIN DURUMUNA BAKACAĞIZ

Oyuncunun çarşamba günü takıma katılacağını söyleyen Okan Buruk, "Icardi'ye belli bir dinlenme süresi vermiştik. Çarşamba günü yavaş yavaş antrenmanlara başlayacak. Hafta sonu için karar vereceğiz. Ayağının ve yüzündeki kırığın durumuna bakacağız. Verdiğimiz program dahilinde hazırlanıyor. Hafta sonu ilk 11'de mi başlatırız, sonradan mı kullanırız karar vereceğiz. Kadroya girebilecek durumda olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...