Nantes Eren için devrede

- Güncelleme:
Nantes Eren için devrede

SPOR Haberleri

Trabzonspor’un sol beki için istenen bonservis bedeli 5 milyon avro. Fransız ekibinin oyuncuya önerdiği sözleşme süresi ise dört yıllık

Trabzonspor’un yükselen değeri Eren Elmalı’ya Fransa’dan talip var. L’Equipe’in haberine göre Nantes, sol bek için devrede. Trabzonspor’un 2022’de 3,6 milyon avroya Kasımpaşa’dan aldığı ve beş yıllık anlaşma sağladığı genç isim için istenen bonservis bedeli 5 milyon avro. Fransız ekibinin ciddi şekilde ilgilendiği Elmalı’yı alması durumunda 4 yıllık mukavele yapmaya hazır. Ki oyuncu da Avrupa’ya gitmeye sıcak bakıyor.

TFF'YE BAŞVURU

Bu arada Fırtına, hazırlıklarına Slovenya’da devam ediyor. Yeni transfer edilen Tonio Teklic’in de katıldığı antrenmanda stoper ve kanat oyuncuları özel çaıştırıldı. Teknik direktör Nenad Bjelica, idmanın son bölümünde sonuçlandırma çalışmasını kaybeden oyunculara öğle yemeğinde servis yapma cezası verdi. Öte yandan kulüp 1959 öncesinde mahalli liglerde 20 şampiyonluğunun bulunduğunu belirterek TFF’ye başvuracak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...