Necati Ateş'ten penaltı kaçıran Icardi'ye Falcao göndermesi: Çok ciddiyetsiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Necati Ateş'ten penaltı kaçıran Icardi'ye Falcao göndermesi: Çok ciddiyetsiz

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve antrenörü Necati Ateş, Mauro Icardi hakkında flaş değerlendirmelerde bulundu. Fatih Karagümrük'e karşı penaltı kaçıran Ateş, Arjantinli golcüye Falcao örneğiyle göndermede bulundu.

Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kalarak şampiyonluk yolunda 2 puan kaybetti. Karşılaşma sonrası TRT Spor'da değerlendirmelerde bulunan Necati Ateş, Mauro Icardi'nin kaçırdığı panenka penaltısını yorumladı.

Toplam 6 golün atıldığı maçın bekledikleri gibi geçtiğini söyleyen Ateş, "Karagümrük'ün her maçı seyir anlamında keyif veriyor. Bu tarz bir maçı herkes bekliyordu ancak kimse 3-1 öne geçmesini beklemiyordu. Diagne'nin golüne kadar Karagümrük, Galatasaray kalesine gitmedi. Nelsson'un da ilk defa bu kadar kötü oynadığını gördüm. Diagne çok hızlı bir oyuncu olmamasına rağmen yakalayamadı." ifadelerini kullandı.

Necati Ateş'ten penaltı kaçıran Icardi'ye Falcao göndermesi: Çok ciddiyetsiz

NECATİ ATEŞ: ŞAMPİYONLUK GİDERSE BUNLAR HATIRLANIR

Muslera'nın hatalı gol yediğini belirten Necati Ateş, Gomis yerine tercih edilen Zaniolo kararını şöyle değerlendirdi:

"Gomis mi Zaniolo mu? Tartışmam bile, açık ara Gomis. Gomis'in böyle maçlarda önemini anlıyorsunuz. Zaniolo forvet oynar, gol atar ama Gomis gibi sırtı dönük oynayıp servis yapamaz. Bugün de çok oynamadı ama pozisyona da girdi. Mertens bugün hiç oyunda yoktu. Zaniolo yerine Icardi oyuna girdiğinde şaşırdım çünkü Okan hocanın risk alıp ikisini birden kullanmasını bekliyordum." ifadelerini kullandı.

Necati Ateş'ten penaltı kaçıran Icardi'ye Falcao göndermesi: Çok ciddiyetsiz

NECATİ ATEŞ: FALCAO GİBİSİNİ GÖRMEDİM

Icardi'nin kaçırdığı panenka penaltısını yorumlayan Necati Ateş, "Çok penaltı atan oyuncu gördüm ama Falcao gibisini görmedim. Icardi dünya çapında bir yıldız ama çok ciddiyetsiz bir penaltı kullandı. Takım 3-2 geride, panenka vuruşu deniyorsunuz. Penaltı kaçtıktan sonra takım oyundan düştü. Şampiyonluk giderse bunlar hatırlanır." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...