Yerli otomobil Togg’dan yeni rekor: Rakamlar açıklandı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yerli otomobil Togg’dan yeni rekor: Rakamlar açıklandı!

T-Otomobil Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Türkiye'nin otomobili Togg, yeni bir rekora imza attı. Üç aylık toplam teslimat adedi bir aydaki teslimat sayısını solladı. Togg'dan yapılan açıklamada, Ağustos ayında toplam 1965 adet otomobilin teslim edildiği belirtildi.

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’u yollarda görmeye başladı. Ön siparişleri alınamaya başlayatn otomobilin T10X modelinin teslimatları hız kesmeden sürüyor. Hem tasarımı hem de teknik özellikleriyle dikkat çeken Togg, elektrikli araç teknolojisiyle öne çıkıyor.

AĞUSTOS’TA 1965 TOGG SATILDI

Elektrikli SUV'da pazar lideri olan Togg, bu alanda yeni bir rekora imza attı. Togg'dan yapılan açıklamada, Ağustos ayında toplam 1965 adet T10X'in kullanıcılarıyla buluşturulduğunu bildirildi. Bu teslimatlar ile teslimat rekorunu kırıldığı aktarıldı. Açıklamada teslimata başlanan Mayıs ayından bu yana 3 aylık toplam teslimat adedinin bir ayda geçildiği bildirildi.

https://twitter.com/Togg2022/status/1697595698802278746

TESLİMAT REKORU KIRILDI

Togg’dan yapılan geçmiş açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Gördüklerinizden fazlası var demiştik. Ağustos ayında 1965 adet #T10X’i kullanıcılarımızla buluşturarak yeni bir rekora daha imza attık. Böylece teslimata başladığımız Mayıs ayından bu yana 3 aylık toplam teslimat adedini bir ayda geçtik."

Yerli otomobil Togg’dan yeni rekor: Rakamlar açıklandı!

TOGG T10X ÖZELLİKLERİ

Togg T10X, her zaman çevrim içi olmanıza imkan tanıyan gelişmiş bir bağlantı sistemi var. Bu bağlantı araç kontrolü için kullanılabiliyor. Ayrıca araç içerisinde görüntülü konuşma gibi imkanlar sunduğu için de aracı, yaşamın devamlılığını sağlayan bir alana çeviriyor.

Togg SUV modelinde bir araç olduğundan dolayı geniş bir iç hacme sahip. Sınıfının en geniş diz mesafesine sahip olan bu araç ile 5 kişi rahatlıkla yolculuk yapabiliyor. Isıtmalı ön ve arka koltuklar ile ön panelde yer alan uçtan uca ekran ile araç içerisindeki herkes için yolculuk hem rahat hem de keyifli.

Togg T10X tasarımı, EURO NCAP standartlarına uygun ve tüm güvenlik testlerinden 5 yıldız alacak şekilde geliştirilmiş. Sağlam dış çerçevesi ve düşük ağırlık merkezi gibi tasarımsal detaylar dışında gelişmiş sürücü sistemi ile Togg, ekstra güvenli sürüş deneyimi sunuyor.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...