Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'nın cezaevi finansörlerine operasyon: 17 gözaltı

Düzenleyen:
PKK'nın cezaevi finansörlerine operasyon: 17 gözaltı

YAŞAM Haberleri

Terör örgütü PKK/KCK'nın hükümlü ve tutuklu mensuplarına finans sağlayan şüphelilere Balıkesir merkezli 10 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi, 17 kişi gözaltına aldı.

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK/KCK terör örgütünün finans faaliyetlerinin ve cezaevi yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan incelemeler sonrası hükümlü ve tutuklu örgütü mensuplarına finans sağladıkları tespit edilen 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Jandarma ekipleri, bu kişilerin yakalanması için harekete geçti. Balıkesir merkezli Adana, Aydın, Batman, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Mersin'de başlatılan eş zamanlı operasyonlarda aralarında kadınların da bulunduğu 17 kişi yakalandı. Zanlıların adreslerinde silah ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçildi. Aranan üç kişinin yakalanması için de çalışmalar sürüyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...