Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başından vurulan Cumhuriyet Savcısı olayında gözaltına alınanlar serbest bırakıldı

Düzenleyen:
Başından vurulan Cumhuriyet Savcısı olayında gözaltına alınanlar serbest bırakıldı

YAŞAM Haberleri

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde Savcı Özlem Salkım'ın bir doğum günü partisinde silahın kazara ateş alması sonucu başından vurularak ağır yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım (28), evinde arkadaş grubu ile doğum günü kutladığı sırada silahın kazara ateş alması sonucu başından vurularak ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, o esnada evde misafir olarak bulunan 4 kamu görevlisi de gözaltına alındı. Şüpheliler ilk ifadelerinde, Özlem Salkım’ın evdeki kişilerden birine ait olan silahla oynarken silahın kazara ateş alması sonucu yaralandığını söyledi. Yozgat adliyesine çıkarılan kamu görevlileri serbest bırakılırken silah sahibi A.M. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...