Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Belediye başkanının içinde olduğu otomobil kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
Belediye başkanının içinde olduğu otomobil kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Konya’da, Tuzlukçu İlçe Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’nın da içerisinde bulunduğu bir otomobil kaza yaptı. Kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, başkan ve bir diğer yolcu ise yaralandı.

Trafik kazası yine bir cana mal oldu. Konya'da meydana gelen kazada, Tuzlukçu İlçe Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’nın bulunduğu araç önünde seyir halinde olan bir kamyona çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç sürücüsü hayatını kaybederken, başkan ve şoförü yaralandı.

BAŞKAN KAZADAN YARALI KURTULDU
Kaza, Akşehir Antalya Yolu Engili Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atilla Özsoy yönetimindeki otomobil, seyir halinde olan R.U. (37) yönetimindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada, otomobilin bulunan yolculardan Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, araç şoförü Atilla Özsoy kazayı yaralı atlatırken, diğer yolcu Abdullah Azmi Uyar kaza yerinde hayatını kaybetti. Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Başkan Akbuğa’nın kolunun kırıldığı, Atilla Özsoy’un ise kazayı hafif sıyrıkla atlattığı öğrenildi. Her iki yaralının da geceyi hastanede geçirecekleri öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

BAŞKANDAN KAZA AÇIKLAMASI
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa geçirdiği kaza ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Akşehir’de geçirmiş olduğumuz trafik kazasından birkaç kırıkla kurtuldum. Aynı araçta bulunduğum kardeşimiz Abdullah Azmi Uyar kazada hayatını kaybetti. Azmi kardeşime Allah’tan rahmet değerli ailesine başsağlığı dilerim. Telefonlara bakamıyorum.Arayıp soranlara teşekkür ederim.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...