Özkahya sınıfı geçti

A -
A +

Elinde bu maça uygun başka isim kalmayan Merkez Hakem Kurulu’nun atadığı Halis Özkahya müsabakaya daha 33. saniyede doğru bir sarı kartla başladı. Tosic’in eliyle topu düzeltmesini atlamayan Özkahya, ilerleyen dakikalardaki doğru kararları ile maçı da kontrol altına aldı.
22. dakikada Okay’dan sekip Talisca’nın eline gelen top için verdiği “devam” kararı doğruydu. Çünkü top çok kısa mesafeden ve rakipten beklenmedik bir şekilde gelmişti.
 27. dakikada Hubocan ve 44. dakikada Lens’e gösterdiği sarı kartlar da doğruydu.

HATADAN DÖNDÜ
48. dakikada Atiba’nın suratına gelen toptan dolayı tedavi için oyunu durduran Halis Özkahya, tekrar oyunu başlatırken büyük bir hatanın eşiğinden döndü. Beşiktaşlılar oyunu serbest vuruş ile başlatmak üzereyken yardımcıları ya da 4. hakemden gelen uyarı ile Özkahya son anda hatadan döndü ve ekibi ile iletişimi sonucu oyunu hakem atışı ile başlattı.

FABRİ’YE FAUL VARDI
76. dakikada Trabzonspor’un iptal edilen golünde topu ağlara gönderen N’Doye’dan çok Rodallega’nın hareketi kaleci Fabri’yi bozuyordu. Hakemin faul kararı doğruydu.

BAYRAK DOĞRU KALKTI
84. dakikada Negredo’nun attığı gole ofsayt gerekçesiyle kalkan M. Emre Eyisoy’un bayrağı doğruydu.
Sonuç olarak birkaç faul değerlendirmesi dışında Halis Özkahya ve ekibi dün akşamki maçı yüz akı ile tamamladı...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.