Ne yaptın Soldado?

A -
A +

Golcüsü harakiri yapan bir takım maç kazanabilir mi hiç? F.Bahçe dün inanılmaz gergindi, Kayserispor’a karşı ne oyun kurabildi ne de gol bulabildi. Oysa...

Hayaller ve hakikatler taban tabana zıt F.Bahçe’de... Özellikle Soldado ve Isla’yı anlamak mümkün değil... Puan kaybetmek mi yoksa oyun disiplini yüzünden oyuncu kaybetmek mi zor? Bu sorunun cevabını önümüzdeki Konya ve Beşiktaş maçlarında verecek F.Bahçe...
Bir de anlayamadığım şey, hakem Alper Ulusoy? Kayserispor’un buz gibi golünü iptal eden hakemimiz merak ediyorum, futbolda “nizami şarj”ın ne anlama geldiğini bilir mi. Bilirse Umut’un golünde Kravets, Serdar Aziz mücadelesine nasıl faul verir, İNSAF! Futbola ihanettir, bu hakemlik değil. Ayrıca VAR, niçin var, bunun için mi? Yazık!
***
EY Malatya ve Göztepe maçları ile yükseliş trendini başlatan F.Bahçe, farklı duygularla geldiği Kayseri’de resmen duvara tosladı.
Şaşırdım! Yalan rüzgârı oldu, o saman alevi gibi yükseliş. Ali Koç’un onca emeğine yazık değil mi? Sarı-lacivertli renklere gönül verenlere vadedilen F.Bahçe bu olabilir mi sevgili Ersun Yanal? Söyler misiniz, neden bu kadar gergin F.Bahçeli oyuncular? Bu kart nasıl görülür? Maça neden üç yeni transferle başlamazsın? F.Bahçe’ye hareket getiren Moses ilk on birde düşünülmez. Bu tercih, “korku dağları bekliyor” ifadesidir ki, F.Bahçe’yi ilk yarıda Soldado’nun atılmasıyla 10 kişi bıraktıran da o korkudur.
Özetlersek; F.Bahçe, Kayseri’de hem maçı hem Avrupa ümidini hem de Soldado’yu kaybederken geride bir dizi soru işareti bıraktı. Bundan sonra Konya ve Beşiktaş maçları daha da çetin geçecektir. Zira Tolgay, Serdar ve Ekici çare değildir.
***
Hikmet Karaman’ı cesaretinden dolayı kutlarım. F.Bahçe’nin marka ve kadro gücünden çekinmeyen bir anlayışla oynattı Kayserispor’u ve istediğini aldı. Helal olsun.

MAÇIN ADAMI: Kravets

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.