Umudun peşinde

A -
A +

Ligde baş döndüren bir gece yaşandı. Şampiyonluk belki de G.Saray’a göz kırptı…

Recep Niyaz’ın şeref sayısına rağmen ne kolay maç oldu. Şaşırmadım.    
Oysa gözlerin Denizli’de kulakların Dolmabahçe ve Kadıköy’de olduğu gecede ligden düşen rakibinin ne yapacağından çok Galatasaray’ın nasıl oynayacağı merak konusuydu.
Küçük bir ihtimal vardı. Sahi; geçmişteki Fenerbahçe kazasına benzer ihtimal bu maç için de tekrarlanır mıydı?
Çevremde bunlar konuşulurken o ihtimali aklımdan bile geçirmedim.
Zira Denizli deplasmanı Galatasaray için averaj maçıydı, öyle de oldu.
Nakavt olmuş boksörün maç kazanma şansı ne olabilir?
Sıfır ihtimal.
* * *
Neymiş; Mustafa tam iyileşmemiş. Abdurrahim Albayrak Denizli’ye gelmemiş. Takımdaki kaos dağ gibiymiş de... Galatasaray bu dalgalı dönemde kırılganlıklar gösterebilirmiş. Ne boş umutlar ne anlamsız kuruntular, bunlar?
* * *
Yapmayın beyler, hiç mi Fatih Terim’in tecrübesi, oyun aklı ve taktik hamlelerini görmediniz? Kurt hocanın tecrübesi yeter de artar böyle bir maçı kazanmaya. Yetti de nitekim. Halil, Babel ve Mustafa Muhammed üstüne düşeni yaptı. Bravo.
* * *
Ancak gerçek şu ki lig nasıl biterse bitsin sezona adını veren takım düne kadar Beşiktaş ve teknik adam da Sergen Yalçın’dı. Ne var ki; gönüllerin şampiyonu Beşiktaş derbiyi kaybettikten sonra şampiyonluğu da altın tepsi içinde rakibine sunacak gibi bir risk satın aldı. Sözün özü ligde baş döndüren bir gece yaşandı. Belki de şampiyonluk Galatasaray’a göz kırptı. Şampiyonlar Ligi hedefi neredeyse tamam. Aslan dün gece itibarıyla en iyisini başardı.

MAÇIN ADAMI: Mustafa Muhammed

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.