Bir aslan kükredi

A -
A +

Galatasaray daha kafadan Egho ile golü yiyince “Tur çantada keklik” diye baktığım maçta keyfim iyice kaçtı? Bu nasıl bir yapılandırma? Bu nasıl bir gençleştirme? Beyinler yorgun, ayaklar yorgun, her geçen hafta “düzelecek” diye ümitlenilen Galatasaray fena hâlde düşüşte, gerçek aslan bu değil diye düşündüğüm bölümde ne kadar sıkıldığımı anlatamam? 

Marcao’nun yerine oynayan Alpaslan nasıl basit çalımlar yiyor, Babel hücuma çıkarken top kaybediyor ve kalemizde gol oluyor. Muslera hâlâ formsuz. Bütün bunlar nasıl izah edilir?

Ah ah… Diagne iki kez direkten döndü, bir insanda futbol şansı olmalı. Biraz sakin usta!

Kâbus uzun sürmedi

Oh be; ne kadar özlemişiz tur sevinci atmayı... Teşekkürler Van Aanholt ve teşekkürler Barış. İnanın bir Barış hamlesi Galatasaray’ın canına can kattı ve sağ kanada büyük hareketlilik getirdi. Öyle ki bu futbolcu ceza sahasına yaptığı ortalar ile Randers savunmasının aklını alıp Piesinger ve Lauenborg’u hataya sevk etti. Eğer o gol olmasa şu an Fatih Terim dizini dövüyordu. 

Uyuyan dev uyandı

Hakkını teslim edelim. İlk yarıdaki Randers’in oyun hâkimiyetini kabul eden Galatasaray, Terim’in bir dokunuşu ile içindeki devi uyandırdı ve “gitti” denilen turu çeviriverdi. İşte; kenar yönetim etkisi budur. Bravo Fatih Hoca’m.

Ancak yine de bu takıma kurtarıcı lazım. Kerem’i, Taylan’ı, orta sahayı toparlayıp Galatasaray’a güç katacak Gedson gibi bir kurtarıcıya ihtiyaç var bu kesin ama niye bu kadar geç kalındı ki? 

Neyse ki tur geçildi de hesaplar değişti.

Maçın adamı: Barış Alper

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.