Her ayrılık bir başlangıçtır

A -
A +

İnsan, “Güneş’i gözden kaçırdım diye dövünürse yıldızları da göremezmiş.”
Sözün güzelliğine bakar mısınız? Beşiktaş, Sergen Yalçın ile ligde tarihinin en kötü sonuçlarını alınca kaçınılmaz son gerçekleşti, “Sevdaya ayrılık da dahildir.” Lakin hüzün ilaç oldu Beşiktaş’a!
Önder Karaveli piyangodan çıkan büyük ikramiye gibi ziynetlendirdi Kartal’ı.
Ligde yükseliş, Süper Kupa ve Emirhan gibi gençler ile öz güveni yükselen bir takım oldu Beşiktaş.

Karaveli’nin akıl oyunu
Beşiktaş-Gaziantep mücadelesi teknik adamların akıl oyunu ve taktik savaşına sahne oldu.  Batshuayi’nin takipçiliği olmasa golü üretemez ve Beşiktaş galip gelmekte hayli zorlanırdı. Hakkını teslim edelim Erol Bulut’un Gaziantep’e çok adamla uygulattığı etkili takım savunması takdire şayandı.

Bunu kırmakta zorlanan Beşiktaş geriden sabırla yaptığı hazırlık pasları ve üçüncü bölgeye hızlı geçişlerle pozisyon bulmaya çalıştı.
Düşük tempolu oyunda Ta ki Ghezzal'ın vuruşunda kaleciden dönen topu Batshuayi tamamlayıncaya kadar zorlandı.  Bu arada çok çabuk oynayan Gaziantep, Muhammed Demir’in yönlendirdiği oyunda Recep Niyaz’ın etkili koşuları sonucu Sagal ve Maxim ile Beşiktaş kalesini zaman zaman tehdit etti ama puan için bu yetmedi.
VAR mı?

Öyle bir pozisyon oldu ki Batshuayi’nin ayağına basıldığı an kanaatimce penaltıydı, Arda Kardeşler bu pozisyonu düzeltmedi.

Çebi'nin başarısı
Başkan Ahmet Nur Çebi’yi feraseti, cesareti, vizyonu ve karar verme becerisinden dolayı kutluyorum. Fenerbahçe gibi rotasını şaşıran kaptan durumuna düşmedi, hiç.

Riski aldı, U-19 Hocası Önder Karaveli’yi “Al sana fırsat” diye A Takım’a monte etti.
Atılan ok hedefi buldu.
…Ve Kartal uçuşa geçti.
İşte atıl kapasiteyi büyük faydaya dönüştürebilmek adına ideal yöneticilik tam da budur.

MAÇIN ADAMI: Batshuayi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.