Torrent’in yerinde ol da “oynatma!”

A -
A +

İki dakika içinde Galatasaray, Babel ve Halil ile iki gol üretmemiş olsa şu an ipe çekilen adam Torrent olurdu.
Neden mi? Gole kadar küme düşmesi kesinleşen ligin en zayıf takımı Malatya karşısında bile pozisyon üretmekte zorlanan Galatasaray takımı futbol adına bir ümit vaat etmediği gibi temposuz ve ağır futboluyla zihinlerde bir dizi soru üretiyordu.

İşte Terim’i aratan sorular!

En iyisi Kerem -o da kontrolsüz güç- olan Galatasaray’ın başında Fatih Terim olsa Malatya karşısına bu on birle mi çıkardı?
“Çıkmazdı” diye haykırdığınızı duyar gibiyim.
Soruyu değiştiriyorum, “Hedefleri tüketmiş olan Galatasaray gelecek adına önümüzdeki sezon bu takımda olmayacak dört oyuncuyla mı başlardı maça?”
“Başlamazdı” dediğinizi ve, “Elde Gomis varken kulübede oturtmaz. 6 maçtır oynamayan Halil’i oynatacaksa tek değil çift forvetle başlardı maça” dediğinizi duyar gibiyim.

Torrent ne yapmak istiyor?

Sahi, Katalan Hoca Torrent teknik adam melekelerini mi kaybetti sizce? Değilse ne yapmak istiyor olabilir?
Söyleyeyim,“Seçilirsek seninle çalışmayacağız” diyen iki başkan adayına Katalan teknik adam, “Havası kaçmış gazoz tadı veren” takımla “Ben oynatmayım da kim oynatsın” mesajını verdi dün.  Torrent, “Eldekilerin en iyisi bu! Benim yerimde olun da bu futbolcuları siz oynatmayın bakalım yapabiliyorsanız” diye profesyonellik dersi verdi. Anlayabilene.

MAÇIN ADAMI: Domenec Torrent

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.