Fener çok ağır geldi

A -
A +

Kasımpaşa dün akşamki hâliyle değil Süper Lig’de oynamayı, 1. Lig’de bile ayakta kalmakta zorlanır…

F.Bahçe, altı ciddi eksiği bulunan bir Kasımpaşa buldu karşısında. O Kasımpaşa, bu oyuncularıyla bırakın Süper Lig’de oynamayı, 1. Lig’i de geçelim 2. Lig’de bile ayakta kalması mümkün olmayan bir topluluk. Tabii buna ilaveten kenardaki teknik adamının da yapmadığı değişikliklere, yaptığı yanlış değişiklikler de eklenince F.Bahçe sezon başından bu yana en rahat oyunun oynayabildi.
Bu arada F.Bahçe için bazı artı diyeceklerimiz de var tabii…
Sezon başından bu yana F.Bahçe’nin bu kadar çok yardımlaşma, arkadaş hatasını kapatma, rakibe dripling ve boş saha bırakmama gayretine rastlamamıştık. Bu olgu, rakibin zayıflığından da kaynaklanmış olabilir ama bence takımın artısıdır.
Bir başka saptama daha yapalım; F.Bahçe ilk yarısını elini kolunu sallayarak 2-0 önde bitirdiği bir maçı nereden bakarsanız bakın çok rahatlıkla beşlik veya altılık yapması gerekirdi. Yukarıda artılarına değindiğim F.Bahçe, işte bu konularda da hâlâ ismine ve tarihine yakışır bir takım olamamıştır.
Bir iki satır da şu maçın hakemine bir değineyim…
Halis Özkahya gibi göğsünde malum FIFA kokardı bulunan bir hakemin, VAR’daki üstat kimdir bilmiyorum, toplamda en az üç penaltılık pozisyonda düdük çalmaya bile niyetlenmemeleri şaşılacak bir durumdur.
F.Bahçe’nin ilerideki elemanları tamamen değiştirmesi doğru bir tasarruf olurken Pelkas’ın düne kadar orta alan ciddi görevlisi olarak sahaya sürülmemesinin ne kadar büyük bir teknik yanlış olduğu sanıyorum bu maç bir kere daha bağıra bağıra ortaya çıkmıştır.
Bu arada maçı yayıncı kuruluşta seslendiren yılların adamı, Kasımpaşa’nın kalecisini öyle bir övdü ki, ben de düne kadar acaba yanlış mı görüyorum diye kaşınıp durdum. Ama yediği gollere bir bakın bakalım spiker arkadaş mı yanılmış yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?

MAÇIN ADAMI: Pelkas

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.