Zevkli tıraş!

A -
A +

Öğleden sonra dün saat 15.00'ten itibaren, 53 yıllık bir spor yazarı olarak  FB TV'ye odaklandım. Çünkü Ali Koç, basın toplantısı yapacaktı. Hatta açıklamada bu toplantıya katılımda sınırlama bulunmadığı, herkesin gelebileceği de belirtilmişti. Çevremdekiler de "Abi sen gidecek misin" diye sormuşlardı ki, ben şu anda bulunduğum evden basın toplantısına yürüyerek 10 dakikada giderdim ama gitmedim. Çünkü neler olabileceği aklımdan geçiyordu.
Ve daha açılış konuşmasında Fenerbahçe'nin başkanı soru almayacağını açıkladı. Bu sözüm ona basın toplantısı bittikten sonra ben bu satırları bizim Cahit'e yazdırana kadar kısa sürede iki telefon aldım.
Bu iki telefonun sahipleri de Yüksek Divan Kurulu üyeleriydi. Köpürmüşlerdi. Ben de onlara şunu söyledim; "Arkadaşlar fazla üzülmeyin, ne güzel evdeyken ayaklarımızı uzatıp zevkle tıraş olduk!"  Şimdi en büyük merakım genel kurulda sandıktan böyle bir anlayışa çıkacak oy sayısıdır…  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.