Guti ve Roberto Carlos...

A -
A +

Geçen hafta bizim gazetenin spor sayfasının bir köşesinde şöyle bir haber yer almıştı: Guti "Söz tutulmadı..." Başlık bu idi... Beşiktaş'ın eski yönetimine tepkili idi bu ünlü oyuncu... Peki, kaldığın sitenin korumalarını gece yarısı çağırıp, doları bastırıp eve şişe şişe malum ABD içkisini alıp sabaha kadar götüren kimdi? Devamla, Roberto Carlos... Ankara asfaltı üzerinde lüks otelde kral dairesini kiralayıp Kâzım Kâzım ve Bilica ile âlem düzenleyen sen değil miydin ünlü Brezilyalı...  Bunları daha önce de yazdım ve söyledim. Şimdi yine gerekli oldu... İşte Real Madrid'in ünlü iki yıldızı İstanbul’da bunları yapmışlardı. Biz sizi kime şikâyet edeceğiz?

Fenerbahçe'de seyirci kuleler!

Sihirbaz teknik adam Pereira'nın muhteşem geri üçlüsü var ya... Tisserand, Kim ve Szalai... İşte bu boyları, ölçmedim ama 1 metre 85'in üzerindeki savunma kuleleri Konyaspor'un uzak direk tarafından ortalanan topunda arka direk dibinde bomboş bekleyen stoper kardeşimizi seyrederken ikinci gol ağlara gitti. Hesap mı? Megafon olmadığı için öğrenemedik!

Bu kaçıncı çorba?

Fenerbahçe'nin mumla aranıp bulunan hocası yine ne değişiklikler yaptı... Bu değişiklikler sonucunda takım bir kere daha çorbaya dönmüş oldu. Şimdi ona soracak olan var mı acaba... Neyi mi? Oyuncu değişikliklerinin hepsini erkenden yaptın... Valencia da sakatlanınca kaldın mı 10 kişi... Neyse bu maç da giderken acaba bu takımda İrfan Can ve Mert Hakan'ın sahaya çıkacak ilk on birde olması gerektiğini gördün mü?

MHK'nın yeni başkanı var artık...

Serdar Tatlı'nın istifasının ardından TFF yeni bir isim atadı. Bu isim Ferhat Gündoğdu... Eski hakem ve gözlemci... Aynı zamanda doktor... Dahası da önemli çeşitli görevleri var... Hem de kökeninde askeri okul ve oradan mezuniyeti de var... Yani ilk bakışta "Öf be ne adam" imajı veriyor. Bakalım bizim kulüplerimizin yeni model yöneticileri ve spor basınımızdaki onların maşaları ne yapacak? Korkmadan atama yapınız yeni başkan ve arkadaşları... Kulaklarınızı yukarıdaki kişilere kapatınız. Yaptıklarınıza inancınızı yitirmeyiniz...

Sergen'le Teixeira'nın arası çok iyi...

Baktım Beşiktaş takımında sakatlığı sebebiyle Pjanic yoktu... Ama Teixeira yine ilk on birde idi... Acaba bu oyuncuda ne buluyorlardı, çok merak ediyorum. Aldığı her topu ezdi, rakibe kaptırdı. Ve 81 dakika sahada kaldı. Bu Salih size ne yaptı acaba? Bu sonuçla Beşiktaş sanki yavaş yavaş geçen sezon kazandığı apoletlerini bırakacak gibi... Haa unutmadan... Arkadaşlar rakip varken şu savunmadan illaki pasla çıkma âdetinden vazgeçiniz.

Kaleyi görünce şut atın!

Bizim genç takım hocamız rahmeti Suat Baba her idman sonrası veya öncesi şu nasihatlerde bulunur idi: Kim kaleyi karşısında görür ise şut atsın. Auta da gider, kaleye de... Her kalecinin boş bir anı vardır... Savunmada sıkıştığınız an topu taca atınız. Çünkü elle gol olmuyor... İşte bunlardan birine Konyasporlu  genç Soner uydu ve o topu müthiş bir vuruşla Altay'ın sağından tabelaya yazdırdı.

Muhteşem kadın maçı!

İki tarihî rakibi karşı karşıya getiren Voleybol Kadınlar Ligi maçında Fenerbahçe ile Galatasaray sahne aldı... Tribündeki ağzı bozuk taraftarın sözüm ona tezahüratını parkedeki oyuncular gömdü. Maçı 3-2 ev sahipliği yapan Fenerbahçe kazandı. Set araları hariç bu maçı nefeslerimizi tutarak izledik... Teşekkürler!

Atatürk Kültür Merkezi!

Malum muhalefetin adını yazmıyorum, Taksim'deki ucube yıkıldığı günler yangın çıkarmaya çalışmışlardı... Her zaman olduğu gibi... Neler neler söylemişlerdi! Şimdi merakım odur ki, o dilleri acaba nerelerde? Bir arkadaşım gitti, gördü... Bendeniz de ilk fırsatta orada olacağım... Tayyip Başkan dostuma bir kere daha binlerce teşekkürler... Haaa unutmadan... Meclis’teki malum oylamada yandaşı parti ile hayır oyu kullanmıştı ileri zekâlı CHP... Yahu bunların en iddialı, en fazla oy alıp mecliste, kandırdığı adamlarla iktidar olan merhum Bülent Ecevit'i aklıma getirdiğimde sana yağı, gaz, petrol, tüp gaz  kuyrukları aklıma gelir. Bunlar budur işte...

Topal'ın golü nasıl iptal edildi?

Beşiktaşlı Mehmet Topal rakip savunmadan dönen topu pozisyon icabı topukla içeri vurdu. Dönüp vurmaya kalksa markaja girecek veya birileri ayağından kapacak idi... Ama ne var ki kalenin direğinin yanından ağlarla buluşan top VAR marifeti ile iptal edildi. Cüneyt Çakır gibi uluslararası bir hakem, VAR'a tıpkı bir uluslararası turnuvadaki gibi "Yürü" diyerek golü vermeliydi diyorum...

G.Saray'da herkes yerli yerinde...

Morutan'ın attığı basketboldaki üçlük misali sayı ile rahatlamayan Galatasaray'da Fatih Terim gibi bir malum hoca var... Her ne kadar eski ustalar saldırır dururlar ama oyuna müdahalesi, yani oyuncu değişiklikleri son maçta tam isabet idi... İlk gol mü? Ne ofsaytı be! Bu golde hiç kimse kalecinin iki kolla plonjon yerine tek kolla plonjon yapsaydı kurtarma şansının daha fazla olacağını dile getirmedi. Aman be ben de nelerle uğraşıyorum...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.