Tabeladaki, Nani ile Dany farkı aslında...

A -
A +
Beraberlik golü sonrası F.Bahçe baskı kuracak diye kontratak adamı Aydın'ı sahaya süren Ertuğrul Sağlam'ın hesabı tutmamış, gol ayağı olarak Van Persie'yi oyuna alan Pereira'nın planı "cuk" oturmuştu.
Önce Amerikan futbolu olarak başladı maç... Hemen herkes birbirine bodoslama dalıyordu. Sonra beklenen oldu; geçen sezon 37 gol, 28 asistle Bursaspor'u sırtlamış dört oyuncunun yeni takımı Fenerbahçe, maça ağırlığını koydu. Rakibi mengeneye aldığı dakikalarda golü de buldu sarı-lacivertliler.Gecenin fazla mesai yapan adamlarından Lazar Markoviç sağdan şahane getirdi, Fernandao atladı, Nani boş pozisyonda uzak köşeyi gördü.Bu gol Fenerbahçe hücum hattının uyumunu da ortaya koyuyordu. Golden on dakika sonra aynı noktada, aynı pozisyonda topla buluşan Ozan Tufan'ın vurmak yerine dürtüklemeye kalkması, Nani ile arasındaki farkının resmiydi.İlk yarı Fenerbahçe çekip çevirdi maçı.
İkinci yarıya iştahını soyunma odasında unutmuş olarak çıktı Fenerbahçe.Bursaspor'un cesur atakları golü getirdi.İlk yarıdaki tek Bursaspor şutunun sahibi Necid, bu kez burnunun dibinden avladı Volkan'ı.Maça denge ve sinir geldi.Futbol bitmiş savaş başlamıştı.Hemen her dakika yerde birileri kıvranıyordu.Böyle bir ortamda hakemden sağlıklı kararlar beklemek zordu. Aslında iyi bir hakem olmakla birlikte, ligde başına çeşitli badireler gelmiş Barış Şimşek, kartlarıyla maçı kontrol etmeye çalıştı.
Skordaki denge Fenerbahçe'nin muhtemel baskısını getirecek diye hızlı bir kontratak adamı Aydın Karabulut'u sahaya süren Ertuğrul Sağlam'ın hesabı tutmamış, gol ayağı olarak Van Persie'yi oyuna alan Vitor Pereira'nın planı "cuk" oturmuştu.Gecenin adamı Hasan Ali'nin Sercan Yıldırım'ı gece kulübüne gönderip ortaladığı topa öldürücü dokunuşuyla geceyi kurtaran adam oldu Van Persie.Bu skor Nani ile Dany farkı aslında; futbol klas ayaklarla oynanıyor sonuçta.
Ligimizin her zaman korkulan takımı olmuş Bursaspor'un Kadıköy'deki futbolu Timsah Arena'ya yazık mı olacak dedirtti. En çok da Macar yıldız Dzsudzsak'ın, yirmi iki futbolcu arasında silinip gitmesine şaşırdım.
MAÇIN ADAMIHasan AliKIRILMA ANIVan Persie'nin oyuna girmesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.