Kaldırım'dan ana caddeye

A -
A +
Maçın adamı Hasan Ali Kaldırım'ın taşıdığı bir top kaleci Serkan'dan sekti, bomboş durumda Fernandao golü yazıverdi. İkiyi, üçü ise Serkan önledi. Maçın özeti bu...

Şeytanın avukatlığına soyunanlar için fırsat:
Barcelona'ya hazırlık mı yapıyor bu "etliye sütlüye karışmayan futboluyla" Van Persie?
Fernandao'lu kadro ile sahaya "en iyi yardımcı erkek oyuncu" olarak çıkan Hollandalı, oyunda kaldığı 45 dakikada ne yaptı?
Doğru cevap; E) Hiçbir şey!
---
Diyeceksin ki Van Persie yürüdü de -iki bek Hasan Ali ile Gökhan Gönül'ün canhıraş çabası dışında- geriye kalanlar ne yaptı?
Kadıköy'de koskoca ilk yarıyı şutsuz bitiren bir Fenerbahçe...
Vitor Pereira kimi değiştirsin, nereyi düzeltsin?
Van Persie'nin yerine bu sezon ilk kez yedek bıraktığı Nani'yi, Souza'nın yerinde Volkan Şen'i alarak çıktı ikinci yarıya... Bu değişiklikler maçı bir miktar hareketlendirdi. 
Ve Fenerbahçe ilk şutunu 56. dakikada Diego ile attı.
Derken "maçın adamı" Hasan Ali'nin taşıdığı bir top kaleci Serkan'dan sekti, bomboş durumda Fernandao golü yazıverdi. İkiyi, üçü ise Serkan önledi. 
Sıradan bir lig maçından normal bir sonuç çıktı...
---
Fenerbahçe'yi bile 1-0'lara alıştırmış Aykut Kocaman'ın Konyaspor'u hücum oynatmasını beklemiyorduk. Ama Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Uğur İnceman, Samuel Holmen, Ömer Şişmanoğlu gibi yolu büyük takımlara uğramış isimlerden kurulu bir takımın bu kadar silik futbol oynaması şaşırtıcı...
Bırakın gol pozisyonunu, Alban Meha'nın kullanacağı bir frikik bile üretemediler.
Hakkını teslim edelim; Abdurrezak Traore, Fenerbahçe'ye direnen tek isim olarak öne çıktı.
---
Ali Palabıyık her geçen gün daha bir "pişiyor."
Maçın adamı: Hasan Ali Kaldırım
Kırılma anı: Tabii ki gol dakikası...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.