Kral böyle istedi

A -
A +

¥ Portekiz - İspanya maçı gerçekten adına yakıştı. Kendi adına 4. Dünya Kupası'nda da gol atan Ronaldo, şimdiden turnuvaya damga vurdu.
¥ Üç golün üçüncüsü Dünya Kupası'nın geride kalan dört maçındaki en usta vuruştu.
¥ Piyangodan İspanya’nın başına geçen Hierro’nun iyi oynayanları birer birer kenara alması İspanya’yı galibiyetten etti.

SON DAKİKA HÜSRANLARI
¥ Önce Mısır - Uruguay sonra Fas - İran maçlarında aynı sahne, aynı sonuç vardı. Birinde Mısır, diğerinde Fas son dakikada düştü.
¥ Eğer bizim takım atmayacaksa, son dakikada gelen galibiyet gollerinden nefret ediyorum. Hector Cuper’in sıradan bir takım iken savaşçı bir ekip hâline getirdiği Mısır, iyi direndiği maçın son dakikasında bir stoperin kafa vuruşuna teslim oldu.
¥ Maç kadrolarına bakıyorsunuz, bir tarafta turnuvanın en “ağız sulandıran” forveti (Suarez - Cavani) var; diğer takımda en büyük yıldız (Salah) maça çıkamıyor. E, o zaman baştan kaybediyorsun.
¥ Tamam, Suarez ile Cavani öyle aman aman oynamadılar. Ama buna rağmen ya kaleciye ya direğe takıldılar.
¥ Mısır, üçüncü bölgeye kadar her şeyi iyi yapıyordu, ancak gol bölgesinde, iki takım arkadaşı Godin - Gimenez’in uyumuna takıldılar.
¥ Gol öyle bir anda geldi ki, “Son dakikalarda oyuna girecek” denen Muhammed Salah için süre kalmadı.
¥ Bir tarafta iki kez dünya şampiyonu olmuş bir ülkenin ekolü, diğer yanda şampiyonaya iki kez katılıp hiçbir başarı elde edememiş bir ülke… Sonuç normal karşılanabilir elbette ama ben Mısır kalecisi Muhammd Shenawy’nin performansına yazık oldu diye üzüldüm.

GÜNÜN ADAMI: Cristiano Ronaldo

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.