Çok keyifliydi

A -
A +

¥ Bu kupada kalitesinin karşılığını alamayan takımlardan biri Fas’tı. Hele o ilk ve dramatik maçta kendi kendilerini yenmeselerdi, belki de bambaşka bir hikâye yazacaklardı.
¥ Bu maçın başında da Özbek hakemin İspanyollara hoşgörüsü Fas’ı gerdi ve Mağripliler öfkelerine mağlup oldu. Topu bırakıp rakibe daldılar, hakem konfeti gibi kart saçmaya başladı. Özellikle Amrabat mahallenin belalısı gibiydi.
¥ Ama 14. dakikada futbolun adil olacağı tuttu; iki İspanyol Iniesta ve Ramos birbirine dolanınca Boutaib şok golü yazıverdi.
¥ İki takım arasındaki yıldız farkı hemen kendini gösterdi. Faslılar galibiyeti 5 dakika koruyabildi. Iniesta getirdi Isco attı.
¥ İkinci yarı çok şaşırtıcı başladı. Fas sahanın her yerinde pres yapıyor, kaptığı toplarla ani ataklara kalkıyordu.
¥ Bitime 20 dakika kala Fas Teknik Direktörü Herve Renard son kozunu sahaya sürdü. İspanya La Liga’da oynayan En-Nesyri korner topuna müthiş kafa vuruşuyla İspanya’ya şoku yaşatacaktı ki, Aspas son saniyede buna izin vermedi.

MAÇIN ADAMI: İsco

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.