Ersin ve dadaşlar

A -
A +

Beşiktaş kalecisi Ersin’in sallapati topları Erzurum forvetlerine ikram oluyordu. Ama Ömer’in penaltıyla açtığı kapıdan Beşiktaş tek sıra halinde girmeye başladı.

¥ Zirvedeki üç takımın da yenildiği haftada gelecek bir galibiyet Beşiktaş’a 12 puan kazandıracaktı! Ama ilk yarıdaki oyun hiç de bu amaca hizmet etmiyordu.
¥ Her Beşiktaşlı ensesinde bir Erzurumlunun nefesini hissediyordu ve Kartal bu etten duvarı aşacak hiçbir organizasyon yapamıyordu. Ne kanat atakları ne ver-kaç ne çalım…
¥ Tam tersine kaleci Ersin’in sallapati top uzaklaştırmaları Erzurum forvetlerine ikram oluyordu. Ama Obertan ve Ömer bu ikramları harcıyordu.
¥ “Bir insan için en zor şey, bir işin nasıl yapıldığını bildiği halde yapamayanları eli cebinde seyretmektir” gibi bir söz okumuştum. Sergen Yalçın tam da bu duyguyu yaşıyordu.
¥ Devre oldu. Hep söylediğim gibi, “büyük hoca, devre arasında takımı değiştirendir.” Sergen Yalçın’ın ikinci yarı sahaya gönderdiği takım, bambaşka bir havaya bürünmüştü,
¥ Gerçi kilidi eski bir Beşiktaşlı Ömer Şişmanoğlu’nun ”ihanet gibi” penaltı yaptırması açtı. Ve Beşiktaş bu kapıdan tek sıra halinde girmeye başladı. Aboubakar (1-0), N’koudou (2-0), Vida (3-0), Aboubakar (4-0)…
¥ Dört gol deyip geçmeyin… N’koudou’nun golündeki Mensah’ın pasının, Vida’nın golündeki klas dokunuşun ve Aboubakar’ın ikinci golündeki hazırlığın altını çizmek gerek…
¥ Özetle Beşiktaş, ilk yarısı keder ikinci yarısı zafer olan maçta Vida’yı kazandı, Aboubakar’ı golcüler listesinin tepesine oturttu, en çok gol atan takım oldu, zirvede safları sıklaştırdı.
¥ Erzurumspor ise Hüseyin Cimşir’le dört maçta dört mağlubiyet ve sıfır gol, sıfır puanla tarihi tersten yazıyor!

MAÇIN ADAMI: Domagoj Vida

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.