Tecrübe pazarda satılmıyor

A -
A +

l Şampiyonlar Ligi havası gerçekten bambaşka… Takımların sahaya çıkışından şampiyona marşına… Bu haftanın maçlarındaki en önemli hakemin düdüğü ile teraziye çıktık.

l Yeni rötuşlarla Beşiktaş topu ayağında telaşsız dolaştırıyor, isabetli paslaşmalar zaten coşkulu siyah-beyazlı taraftarı daha da ateşliyordu. O tatsız 20. dakikaya kadar…

l Meunier’nin sürpriz ve ani ortasını Ersin’in açık bacak arasından ağlara gönderen Bellingham’ın golünden sonra dağıldık.

l Pjanic ve Ghezzal’in beslediği Batshuayi, Dortmund ceza sahasını karıştırıyordu ama sonuç alamıyorduk. Daha kötüsü, iki stoperimiz de daha ilk yarıda sarı görüyor, golü atan Bellingham bu kez Haaland’a asist yapıyordu, taçtan gelen top ile!

l Aslında maçın özeti şudur: 2-0 öndeki Dortmund’un oyuna Axel Witsel’i aldığı dakikalarda, bizim “hamle adamlarımız” olarak Necip ile Rıdvan saha kenarında ısınma koşuları yapıyordu. 2-0’dan uyanmak için Salih Uyan’ı sahaya sürdük.

l Hummels, Guerreiro, Bellingham, Reus, Haaland gibi tecrübeli ayaklar karşısında Montero’nun attığı bir, Ersin’in tuttuğu iki ve Batshuayi’nin kaçırdığı iki net gol pozisyonu teselli olur mu? .

MAÇIN ADAMI: Jude Bellingham

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.