Son Dakika Basketbol Haberi: Anadolu Efes'in yeni transferi Doğuş Özdemiroğlu milli maçta sakatlandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Basketbol Haberi: Anadolu Efes'in yeni transferi Doğuş Özdemiroğlu milli maçta sakatlandı

BASKETBOL Haberleri

Anadolu Efes'in bu yaz Darüşşafaka'dan transfer ettiği milli basketbolcu Doğuş Özdemiroğlu'nun ön çapraz bağı yırtıldı. A Milli Takım'ın İtalya ile Bormio kampında oynadığı hazırlık turnuvasından sakatalanan Doğuş'un sezonun tamamını kaçırabileceği belirtiliyor.

Anadolu Efes, Doğuş Özdemiroğlu'nun sakatlığıyla ilgili resmi açıklama yaptı.

A Milli Takım'ın İtalya ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında sakatlık yaşayan Doğuş Özdemiroğlu'nun bugün İstanbul'da tetkiklerinin yapıldığı belirtilen açıklamada, "Milli oyuncumuzun ön çapraz bağında yırtık tespit edilmiştir. Kısa süre içerisinde ameliyat edilecek oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dendi.

TBF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) da milli oyuncunun sakatlığıyla ilgili "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

TBF'nin internet sitesinde yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"A Erkek Milli Takım oyuncularımızdan Doğuş Özdemiroğlu, İtalya ile oynanan hazırlık karşılaşmasında talihsiz bir sakatlık yaşamıştır. TBF Sağlık Kurulu Üyesi ve A Erkek Milli Takım Doktorumuz Prof. Dr. Barış Kocaoğlu tarafından gerçekleştirilen kontroller sonrasında Doğuş Özdemiroğlu'nun, ön çapraz bağ rüptürü bulunduğu teşhis edilmiştir. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak milli oyuncumuz Doğuş Özdemiroğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi sunar, en kısa sürede parkelere dönmesini temenni ederiz."

TRENTİNO CUP'TA SON MAÇ

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Trentino Kupası'nda Yeşil Burun Adaları'nı 90-63 yenerek üçüncü oldu.

İstanbul'da 12-20 Ağustos'ta düzenlenecek FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda mücadele edecek ay-yıldızlı ekip, hazırlıklar kapsamında İtalya'da düzenlenen 4 takımın katıldığı Trentino Kupası'nda üçüncülük maçında Yeşil Burun Adaları'yla karşılaştı.

Karşılaşmanın ilk çeyreğini 15-6 önde tamamlayan milli takım, soyunma odasına da 44-29 üstün gitti. Üçüncü çeyreği 64-46 önde bitiren Türkiye, maçı da 27 sayı farkla 90-63 kazandı.

Milli takım bu sonuçla organizasyonu üçüncü sırada bitirdi.

Düzenleyen:  - BASKETBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...