Sibil Çetinkaya kimdir? Sibil Çetinkaya kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Sibil Çetinkaya kimdir? Sibil Çetinkaya kaç yaşında, nereli?

Biyografi Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Sibil Çetinkaya son zamanlarda en çok merak edilen ve araştırılan isimlerden birisi oldu. Peki, Sibil Çetinkaya kimdir? Sibil Çetinkaya kaç yaşında, nereli? İşte o detaylar…

Sibil Çetinkaya ile Şükrü Özyıldız’ın sürpriz birliktelikleri ile Sibil Çetinkaya en çok merak edilen ve araştırılan isimlerden birisi oldu. Şükrü Özyıldız ‘Şeref Meselesi’, ‘Akıncı’ , ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ gibi yapımlarda başrol oynamıştı. Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız bir markanın daveti üzerinde İspanya’da gittiklerinde yakınlaştılar. İstanbul’da birliktelikleri devam ederken pek çok kişi arama motorlarında “Sibil Çetinkaya kimdir? Sibil Çetinkaya kaç yaşında, nereli?” sorularının cevaplarını araştırmaya başladılar.

Sibil Çetinkaya kimdir? Sibil Çetinkaya kaç yaşında, nereli?

SİBİL ÇETİNKAYA KİMDİR?

Sibil Çetinkaya 10 Mayıs 1994 doğumlu sosyal medya fenomenidir. İlkokulu ve liseyi Özel Enka Okullarında tamamlamıştır. Mezun okuduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim bölümüne giriş yapmıştır. Daha sonrasında; Üniversite değişim programları ile Londra’ya gitmiş ve küçüklük hayali olan oyunculuk serüveninde adımlar atmıştır. Türkiye’ye gelince oyunculuk sektörüne yanaşmayan Sibil, üniversitesinin son yılında Bilgi Üniversitesi’nde yer alan çeşitli kamera önü programlarında yer almış, üniversiteyi tamamladıktan sonra ise TV 8 Kanalı İç Yapım ekibinde ve kamera arkası bölümünde çalışmıştır. Daha sonra kendi kanalını açan Sibil, YouTube dünyasına giriş yapmıştır. YouTube kanalında birçok farklı konu üzerinde vloglar ve videolar çeken Sibil, bu platformda kendi renkli kişiliğini ve kendi ürettiği kreatif içerikleri izleyicileriyle paylaşmaktadır.

Sibil Çetinkaya “Buarada” adlı hesabı ile seçtiği çeşitli mekanlara gidip, gittiği yerlerden içerikler üretmiştir. Bu hareketi yeme-içme sektöründe büyük takdir görmüş ve çok kısa sürede büyük ilgi toplamıştır. Bu başarıdan ilk olarak Blu Tv haberdar olmuş ve Sibil Çetinkaya Blu Tv ‘de yer alan Kafayı Yersin isimli programda sunucu olarak yer almıştır. Türkiye’de şehir şehir dolaşarak Kafayı Yersin adlı programı sunan çeken Sibil’in renkli ve eğlenceli kişiliği sayesinde program büyük bir beğeni toplamıştır.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...