Tahsin Erdem kimdir? CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı ve biyografisi!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Tahsin Erdem kimdir? CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı ve biyografisi!

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP adaylarını açıklamaya devam etmekte. Türkiye'nin gündeminde ise Tahsin Erdem kimdir? CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı aslen nereli, kaç yaşında? soruları yer aldı. İşte hayatı ve biyografisi!

Türkiye, yerel seçimi bekliyor. Arama motorlarında ise CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı araştırılıyor. Peki, Tahsin Erdem kimdir? CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı ve biyografisi!

TAHSİN ERDEM KİMDİR?

1964 yılında Zonguldak’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Zonguldak’ta tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi İMYO İktisadi ve İdari Programlar Muhasebe bölümünden mezun oldu. Siyasete Demokratik Sol Parti Merkez İlçe Başkanlığı ile başladı. Sonrasında Zonguldak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Sekreterliğine ve daha sonra başkan yardımcılığına seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Meclis Üyeliği ve Grup Başkanvekilliği görevinde bulundu. 2019 yılında Zonguldak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığına seçildi. 30 yıldır Mali Müşavir olarak çalışan Tahsin Erdem, evli ve 2 çocuk babasıdır.

TAHSİN ERDEM VAATLERİ NEDİR?

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı olan Tahsin Erdem vatandaşların desteğiyle Zonguldak için somut adımlar atacağını, şehri huzur, adalet ve refah dolu bir geleceğe taşıyacağını belirterek Zonguldak Pazarcılar Odası Başkanı Tunay Küçük’ü, CHP İl Başkanı Devrim Dural ve Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP Grup Başkan Vekili Atınç Kayınova ve Belediye Meclis üyesi Kenan Ekiz ile birlikte şehir merkezinde esnafları, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve beraberindeki heyet Zonguldak Şoförler Odası başkanı Osman Bahar’ı, pazarcı esnafları ziyaret etti. Gittiği iş yerlerinde ve karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyen, gittiği her yerde projelerini ve nasıl bir Zonguldak hayal ettiğini anlattan Erdem, Belediye kazanacak, Zonguldak kazanacak ilkesiyle hareket etmektedir. 


Soğuksu pazar yerinde esnaflarıyla ve vatandaşlarıyla bir araya gelerek vatandaşlarla sohbet eden, sarılan, dertleşen Erdem, vatandaşların pahalılık, otopark sıkıntısı ve trafikten dolayı yaşadıkları zorluklarına da muhakkak çözüm bulacağını belirtmiştir. Erdem, açıklamalarına şöyle devam etti:
“Halkımız modern, güvenli, ulaşılabilir ve hijyen problemi olmayan bir pazar yerinde gönül rahatlığıyla alışveriş yapması için gereken fiziki şartları sağlamak üzere mimar arkadaşlarımızla çalışmalarımız sürüyor.Üreticiden halka en taze ve ucuz ürünü temin etmek ve üretmek için köylü pazarını teşvik edeceğiz. Halkımızı zincir marketlere mahkum etmemek, pazar yerine ve pazar esnafımıza pozitif ayrımcılık yapacağız.”

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...