ABD'de bir helikopter faciası daha! 6 kişiyi taşıyan helikopter çöle düştü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ABD askerlerini taşıyan helikopterin kaybolmasının ardından bir helikopter faciası daha yaşandı. ABD'de 6 kişiyi taşıyan helikopterin California'nın Mojave Çölü'ne düştüğü öğrenildi.

ABD'de helikopter facialarının ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz hafta 5 askerin olduğu helikopterin kaybolmasının ardından bu kez 6 kişiyi taşıyan helikopterin düştüğü öğrenildi.

6 KİŞİYİ TAŞIYAN HELİKOPTER DÜŞTÜ

ABD'de 6 kişiyi taşıyan helikopterin California'nın Mojave Çölü'ne düştüğü belirtildi. Sen Bernandino İlçe Polisinden yapılan açıklamada, helikopterin dün gece Las Vegas'ın yaklaşık 150 kilometre güneybatısında, Mojave Çölü'ndeki küçük bir kasabanın yakınında düştüğü bilgisi paylaşıldı.

Yetkililer, Palm Springs Havaalanı'ndan kalkan içinde 6 kişinin bulunduğu helikopterin Nevada eyaletine giderken düştüğünü ve kazanın nedeninin henüz tespit edilemediğini belirtti.

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ABD Federal Havacılık İdaresinin (FAA) açıklamasında, kazadan kurtulan olup olmadığının tespit edilemediği, arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

5 ABD ASKERİ ÖLMÜŞTÜ

California eyaletinden Nevada'ya gitmek üzere havalanan 5 askerin olduğu helikopterin geçtiğimiz hafta kaybolduğu bildirilmişti. Daha sonra yapılan açıklamayla helikopterin San Diego'nun güneydoğusundaki dağlık ve engebeli bir bölgede düştüğü ve 5 ABD askerinin öldüğü duyurulmuştu.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...