Arnavutluk'ta inşaat halindeki depoda feci patlama! Baba ve oğul öldü, 1'i vekil 7 kişi yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Arnavutluk'ta inşaat halindeki depoda feci patlama! Baba ve oğul öldü, 1'i vekil 7 kişi yaralandı

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Arnavutluk'ta inşaat halindeki bir depoda vincin yüksek gerilim hattına dokunmasıyla meydana gelen patlamada baba ve oğul oldukları tespit edilen 2 kişi hayatını kaybetti. Aralarında Arnavutluk milletvekillerinden Bujar Çela’nın da bulunduğu 7 kişi ise yaralandı.

Arnavutluk'ta inşaat halindeki bir depoda feci patlama... Vinç operatörü yanlışlıkla yüksek gerilim hattına dokundu. 2 kişi öldü, biri vekil 7 kişi ise yaralandı.

VİNÇ YÜKSEK GERİLİM HATTINA ÇARPTI

Olay Fier iline bağlı Lushnje'de, inşaat halindeki bir depoda meydana geldi. Fier Yerel Polis Müdürlüğünden yapılan açıklamada, inşaat halindeki bir depoda vincin yanlışlıkla yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu güçlü bir patlamanın meydana geldiğinden şüphelenildiği belirtildi.

Arnavutluk'ta inşaat halindeki depoda feci patlama! Baba ve oğul öldü, 1'i vekil 7 kişi yaralandı - 1. Resim

Patlamada vinç operatörü ve oğlu hayatını kaybetti, aralarında Arnavutluk milletvekillerinden Bujar Çela’nın da bulunduğu 7 kişi yaralandı. Açıklamada, patlamada vinç operatörünün olay yerinde, oğlunun ise hastaneye kaldırılırken hayatını kaybettiği ifade edildi.

YARALILAR TEDAVİ ALTINDA

İçişleri Bakanı Taulant Balla, olay yerinden basın mensuplarına yaptığı açıklamada, patlamada 7 kişinin yaralandığını, yaralananlar arasında bulunan milletvekili Çela’nın Tiran Üniversitesi Hastanesi Travma Bölümü'nde tedavi altına alındığını söyledi.

Arnavutluk'ta inşaat halindeki depoda feci patlama! Baba ve oğul öldü, 1'i vekil 7 kişi yaralandı - 2. Resim

Balla, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını dile getirdi.​​​​​​​

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...