Devlet memurlarına her gün sorulacak! ABD'de 'konum bildir' uygulaması başlıyor

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Devlet memurlarına her gün sorulacak! ABD'de 'konum bildir' uygulaması başlıyor
Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

The Washington Post'un haberine göre, ABD'de federal çalışanların her gün nerede çalıştıklarını bildirmeleri zorunlu hale geldi. İlginç uygulamanın detayları ise dikkat çekti.

The Washington Post'un Federal Seçim Komisyonu (FEC) çalışanlarına gönderilen bir elektronik postaya dayandırdığı haberine göre, çalışanların her gün çalışma yerlerini beyan etmeleri gerekecek.

E-postada, FEC'nin "Günlük Doluluk Aracı" adlı anket formunu Yönetim ve Bütçe Ofisi ile Genel Hizmetler İdaresinden gelen direktiflere cevap olarak hazırladığı belirtildi.

Devlet memurlarına her gün sorulacak! ABD'de 'konum bildir' uygulaması başlıyor - 1. Resim

NEREDE ÇALIŞTIKLARINI BİLDİRMELERİ ZORUNLU OLACAK

Tüm çalışanların bu günlük bilgileri göndermelerinin gerekli olduğu vurgulanan e-postada, 4 Mayıs'tan itibaren federal kurumların "bulundukları alanlardaki günlük doluluk seviyelerine ulaşmak" için bir metodoloji uygulamaları gerektiği kaydedildi.

E-postada, çalışanların, formda "FEC ofisinde çalıştım", "Onaylı izindeyim", "Bu federal bir tatil" ve "Onaylı uzaktan çalışmadayım" adlı seçeneklerden birini işaretlemesinin şart koşulduğu gözlemlenirken, takip sisteminin amacının "hükümete elden çıkarılması için uygun olabilecek kullanılmayan alanın belirlenmesinde yardımcı olmak" olduğu belirtildi.

Çalışanların 19 Mayıs'tan itibaren iki haftada bir doluluk durumlarına ilişkin rapor sunmaları gerektiği aktarılan e-postada, her cuma çalışanlara cevaplarını özetleyen bir e-posta gönderileceği ve gönderimin eksik olduğu günlerin vurgulanacağı aktarıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...