Güney Afrika'da evin bahçesine giren 3 kişi dehşet saçtı! 6 ölü, 4 yaralı var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Güney Afrika'da evin bahçesine giren 3 kişi dehşet saçtı! 6 ölü, 4 yaralı var

DÜNYA Haberleri

Güney Afrika'da yaşanan olayda üç kişi bir evin bahçesine girerek ateş açtı. Korkunç saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralandı. Şüphelilerin henüz yakalanmadığını bildiren polis arama çalışmalarının sürdüğü açıkladı.

Güney Afrika'da üç kişinin bir evin bahçesine girip ateş açması sonucu 6 kişinin öldüğünü, 4 kişinin yaralandığını söyleyen polis, salı gecesi meydana gelen saldırıların ardından zanlının henüz tutuklanmadığını ve arama çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

5 ERKEK 1 KADIN ÖLDÜ, 4 YARALI VAR

Africanews'in aktardığına göre ekipler salı günkü silahlı saldırıda beş erkek ve bir kadının öldüğünü ve yaralılar arasında bir kadının da olduğunu söyledi. Polis sözcüsü Albay Priscilla Naidu, "Kimliği belirsiz üç erkeğin bahçeye girdiği ve evin içinde ya da yakınında bulunan kişilere ateş açtığı tahmin ediliyor" açıklamasını yaptı ve "İki kadın kapıda vuruldu. Kadınlardan biri aldığı yaralara yenik düşerken diğerinde kurşun yaraları oluştu." dedi. 

Polis saldırının sebebinin bilinmediğini söyledi.

DÜNYADAKİ EN YÜKSEK CİNAYET ORANI GÜNEY AFKRİKA'DA 

Resmi suç istatistiklerine göre Güney Afrika, dünyadaki en yüksek suç oranlarından birine sahip. Bu yılın ilk üç ayında en az 2.629 kişi ateşli silahla öldürüldü. Bu, günde 30 kişinin öldürüldüğü anlamına geliyor.

Kaynak: Africanews

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...