Hastanede oda arkadaşının solunum cihazını kapattı1 Savunması pes dedirtti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hastanede oda arkadaşının solunum cihazını kapattı1 Savunması pes dedirtti

DÜNYA Haberleri

Almanya’da meydana gelen bir olay duyanları şaşkına çevirdi. 72 yaşındaki kadın, hastanede odayı paylaştığı hastanın solunum cihazını iki kez kapattığı belirlendi. Kadın çok ses olduğu için kapattığını belirterek 'pes' dedirtti.

Almanya'dan akıllara durgunluk veren bir haber geldi. 72 yaşındaki kadının salı günü Mannheim'daki hastanede 'kasıtsız öldürme girişimi' şüphesiyle gözaltına alındığı bildirildi. Polis ve savcılık tarafından yapılan ortak açıklamada, 72 yaşındaki bir kadın hastanın oda arkadaşı olan 79 yaşındaki hastanın solunum cihazını sesinden rahatsız olduğu için iki defa kapattığı ve kadının cinayete teşebbüsten tutuklandığı belirtildi.
Solunum cihazı kapatılan 79 yaşındaki hastanın hayata döndürülmesi gerektiği belirtildi. Yetkililer, hastanın mevcut olarak hayati tehlikesi olmadığını ancak yoğun bakımda kalmaya devam ettiğini bildirdi.
Çarşamba günü hakim karşısına çıkan şüphelinin soruşturma boyunca tutuklu kalacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...