Malezya'da tatil yaptığı sırada enfeksiyon kaptı! Norveç Kralı apar topar hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Malezya'da tatil yaptığı sırada enfeksiyon kaptı! Norveç Kralı apar topar hastaneye kaldırıldı

Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Malezya’da tatil yaptığı sırada enfeksiyon kapan 87 yaşındaki Norveç Kralı Harald, hastaneye kaldırıldı. Harald'a kalp pili takıldı. Müdahalenin ardından Harald, Norveç'e döndü.

Malezya’da tatil yaptığı sırada enfeksiyon kapan 87 yaşındaki Norveç Kralı Harald, Malezya'da hastaneye kaldırılmıştı. Kral Harald, Malezya’da tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilirken krala kalp pili takıldığı açıklandı.

Malezya'da tatil yaptığı sırada enfeksiyon kaptı! Norveç Kralı apar topar hastaneye kaldırıldı - 1. Resim

Tedavinin ardından tıbbi nakliye uçağıyla ülkesine gönderilen Kral Harald’ın iyileşme sürecine Norveç’teki bir hastanede devam edeceği açıklandı. Norveç kraliyeti tarafından yapılan açıklamada, kralın 2 haftalık izni sırasında görevleri veliaht prensin yürüteceği bildirildi.

Malezya'da tatil yaptığı sırada enfeksiyon kaptı! Norveç Kralı apar topar hastaneye kaldırıldı - 2. Resim

Avrupa'nın yaşayan en yaşlı hükümdarı olan Harald, 17 Ocak 1991 tarihinden bu yana 'Norveç Kralı' unvanını taşıyor. Kral Harald, son yıllarda defalarca enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve kalp ameliyatı geçirdi.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...