CANLI ANLATIM

Refah'ta havadan katliam, Han Yunus'ta toplu mezar! Katledilen Filistinlilerin cesetleri bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

İsrail güçleri, halkı zorla aç ve susuz bırakarak büyük bir insani felakete yol açtığı Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına 198. gününde devam ediyor. Refah'a düzenlenen hava saldırısında bir binanın enkazından çok sayıda Filistinlinin cesedine ulaşıldı. Han Yunus kentindeki bir toplu mezardan da İsrail ordusu tarafından öldürülen 50 Filistinlinin cansız bedeni çıkarıldı. İşte bölgeden dakika dakika gelişmeler...

Canlı Anlatım Özeti
  • "İSRAİL'İN İŞLEDİĞİ SUÇLARIN BOYUTUNU GÖSTERİYOR"
  • YAHUDİ ÇETELERDEN SİLAHLI SALDIRI
  • İSRAİL SOYKIRIM SUÇU İŞLİYOR!
  • İSRAİL'İN KATLETTİĞİ SİVİLLERİN SAYISI ARTIYOR
  • İSRAİL BATI ŞERİA'DA YİNE SALDIRI DÜZENLEDİ!
  • GAZZE'YE GECE BOYU BOMBARDIMAN
  • REFAH'A HAVADAN SALDIRI
  • HAMAS'TAN KATLİAMA KARŞI GREV ÇAĞRISI
  • 'ABD'NİN İSRAİL'E VERDİĞİ DESTEK TEHLİKEYİ TIRMANDIRIYOR'
  • KATLEDİLEN ANNENİN BEBEĞİ KURTARILDI
  • TOPLU MEZARDAN 50 FİLİSTİNLİNİN CESEDİ ÇIKARILDI

21.04.2024 17:20

"İSRAİL'İN İŞLEDİĞİ SUÇLARIN BOYUTUNU GÖSTERİYOR"

Hamas Hareketi, Gazze Şeridi'ndeki Nasır Hastanesi'nde bulunan toplu mezarların İsrail ordusunun işlediği savaş suçlarının boyutlarını bir kez daha gösterdiğini belirtti.


21.04.2024 16:50

YAHUDİ ÇETELERDEN SİLAHLI SALDIRI

İsrail'in işgali altındaki Batı Şeria'da, silahlı yasa dışı Yahudi işgalcilerin açtığı ateş sonucu 48 yaşındaki Filistinli ambulans şoförü hayatını kaybetti.


21.04.2024 16:30

İSRAİL SOYKIRIM SUÇU İŞLİYOR!

Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan Nasser Hastanesi’nde bulunan toplu mezardan 190 Filistinlinin cansız bedeni çıkarıldı.


21.04.2024 12:30

İSRAİL'İN KATLETTİĞİ SİVİLLERİN SAYISI ARTIYOR

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısı 34 bin 97'ye, yaralı sayısı 76 bin 980'e yükseldi.


21.04.2024 10:30

İSRAİL BATI ŞERİA'DA YİNE SALDIRI DÜZENLEDİ!

İsrail güçleri, Batı Şeria'nın El Halil kentine bağlı Beyt Anun köyü yakınlarında "bıçaklı ve silahlı saldırı girişiminde bulunduğu" iddiasıyla iki Filistinliye ateş açarak öldürdü.


21.04.2024 09.59

GAZZE'YE GECE BOYU BOMBARDIMAN

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail ordusunun gece boyu hava, kara ve denizden Refah kenti başta olmak üzere Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 19 kişi hayatını kaybetti.


21.04.2024 03.52

REFAH'A HAVADAN SALDIRI

Gazze Şeridi'ndeki Filistin Sivil Savunma İdaresi, İsrail ordusu tarafından Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentine hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. 

Sivil Savunma İdaresi’nden yapılan yazılı açıklamada, “İşgal devleti (İsrail) ordusu uçaklarının hava saldırısı düzenlediği Refah'ın doğusunda George Caddesi üzerinde Abdulal ailesine ait çok katlı bir binanın enkazında çok sayıda Filistinli şehit oldu” ifadesi kullanıldı. Açıklamada, ekiplerin enkaz altındaki çok sayıda cesede ulaştığına dikkat çekilerek, kayıp ve yaralılara ulaşmak için de çalışmaların devam ettiği vurgulandı.

Refah'ta havadan katliam, Han Yunus'ta toplu mezar! Katledilen Filistinlilerin cesetleri bulundu - 1. Resim

Öte yandan görgü tanıkları da ilk yardım ekipleri ile sivil savunma ekiplerinin, hedef alınan binada aralarında kadın ve erkek çocukların da bulunduğu çok sayıda kişinin cansız bedenlerine ulaştığını aktardı.


21.04.2024 03.30

HAMAS'TAN KATLİAMA KARŞI GREV ÇAĞRISI

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, Filistinlilere, İsrail’in, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde bulunan Tulkerim kentindeki Nur Şems Mülteci Kampı'na yönelik saldırılarda 14 Filistinlinin hayatını kaybetmesi üzerine greve gitmeleri çağrısı yaptı.

Refah'ta havadan katliam, Han Yunus'ta toplu mezar! Katledilen Filistinlilerin cesetleri bulundu - 2. Resim


21.04.2024 02.21

'ABD'NİN İSRAİL'E VERDİĞİ DESTEK TEHLİKEYİ TIRMANDIRIYOR'

ABD Temsilciler Meclisinin İsrail’e 26 milyar dolar değerinde askeri yardım sağlanmasına ilişkin Filistin haber ajansı WAFA’ya değerlendirmede bulunan Filistin Devleti Başkanlık Sözcüsü Rudeyne, “ABD’nin İsrail’e verdiği güvenlik desteği Filistin halkına yönelik bir saldırı ve tehlikeyi tırmandıran bir gelişme. Bu adım, İsrail’e savaşı tüm bölge ülkelerini kapsayacak şekilde genişletmesi için yeşil ışık yaktı” ifadelerini kulandı.

Refah'ta havadan katliam, Han Yunus'ta toplu mezar! Katledilen Filistinlilerin cesetleri bulundu - 3. Resim


21.04.2024 01.32

KATLEDİLEN ANNENİN BEBEĞİ KURTARILDI

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bir evi hedef alan bombalı saldırısında hamile bir Filistinli kadın ölürken, karnındaki bebeği doktorlar tarafından kurtarıldı.

Refah'ta havadan katliam, Han Yunus'ta toplu mezar! Katledilen Filistinlilerin cesetleri bulundu - 4. Resim


21.04.2024 01.10

TOPLU MEZARDAN 50 FİLİSTİNLİNİN CESEDİ ÇIKARILDI

Gazze Şeridi'ndeki Filistin Sivil Savunma İdaresi, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentindeki bir toplu mezardan İsrail ordusu tarafından öldürülen 50 Filistinlinin cesedinin çıkarıldığını duyurdu.

Sivil Savunma İdaresi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Bugün Han Yunus Valiliği'ndeki ekiplerimiz, işgal güçleri tarafından toplanarak Nasır Hastanesi’nde toplu olarak defnedilen farklı yaş gruplarından 50 şehidin naaşını ortaya çıkardı” ifadesine yer verildi.

Refah'ta havadan katliam, Han Yunus'ta toplu mezar! Katledilen Filistinlilerin cesetleri bulundu - 5. Resim

Açıklamada, hala çok sayıda cesedin toplu mezarlarda ve enkaz altında olduğuna işaret edilen açıklamada, sivil savunma ekiplerinin arama ve çıkarma çalışmalarını sürdürdüğü vurgulandı.


Yer: Gazze

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...