Trump'la yeniden karşı karşıya gelebilir... Biden: 2024'te adaylık niyetim var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trump'la yeniden karşı karşıya gelebilir... Biden: 2024'te adaylık niyetim var

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Joe Biden, 2024'teki başkanlık seçimleri için yeniden aday olma niyeti olduğunu söyledi.

MSNBC televizyonuna röportaj veren Joe Biden, 2024 seçimlerine ilişkin de konuştu. Biden yaptığı açıklamada yeniden aday olabileceğini söyledi. Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın da sık sık aday olacağı yönündeki açıklamaları, ikilinin yeniden karşı karşıya geleceği yönünde görüşü güçlendirdi.

"RESMİ KARARIMI VERMEDİM"

Biden, 2024'te yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olmak için resmi bir karar vermediğini söyleyerek, "Henüz resmi kararımı vermedim, ancak niyetim yeniden seçime girme yönünde. Bu kararı vermek için önümüzde zaman var" dedi.

TRUMP ADAYLIK İÇİN ARA SEÇİM SONUÇLARINA BAKACAK

Trump, bu yıl kasımda yapılacak ara seçim kampanyalarında halka yönelik yaptığı bazı konuşmalarda 2024 Başkanlık seçimleri için aday olabileceğini ima etse de henüz resmi olarak adaylığını açıklamadı.

Siyasi gözlemciler, Trump’ın 8 Kasım’da yapılacak ara seçimlerden çıkacak tabloya göre nihai kararını vereceği değerlendirmesinde bulunuyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...