Uğur’da Nil Çiçek dönemi

Uğur’da Nil Çiçek dönemi

EĞİTİM Haberleri

Uğur Okullarından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin 51 ilinde okul öncesinden lise son sınıfa kadar eğitim veren Uğur Okulları Genel Müdürlüğüne Nil Çiçek atandı.

MAHMUT ÖZAY

5 yıldır Uğur Okulları Eğitim Öğretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Çiçek, başarılı çalışmalara imza attı. Nil Çiçek, yeni görevi kapsamında eğitim-öğretim, yatırımlar, sınav ve yayınlar, PDR ve AR-GE, finans, kurumsal pazarlama ve kurslar olmak üzere 7 ayrı birime liderlik ederken Türkiye genelinde 74’ü kampüs toplam 112 okulun ve 123 kursun sorumluluğunu üstlenecek. Çiçek “Markamızın yarım asrı aşkın deneyimi ve vizyonu ışığında, yenilikçi ve geleceğe değer katan adımlar atarak yola devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçlerde de fiziki yatırımların yanı sıra teknolojik altyapımızı geliştirmeye devam edeceğimiz yatırımlar yapacağız. Yeni eğitim öğretim yılına 6 yeni kampüsle başlayacağız” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...