İskenderun'da bugün okullar tatil mi? 27 Kasım Pazartesi Hatay, İskenderun okul var mı, yok mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İskenderun'da bugün okullar tatil mi? 27 Kasım Pazartesi Hatay, İskenderun okul var mı, yok mu?

Eğitim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ülke genelinde yaşanan olumsuz hava şartlarının ardından Meteoroloji'den uyarılar geldi. Vatandaşların gündeminde ise okulların tatil olup olmayacağı yer aldı. Peki, İskenderun'da bugün okullar tatil mi? 27 Kasım Pazartesi Hatay, İskenderun okul var mı, yok mu?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz'in kıyı kesimleri için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu. Hava şartlarının kötü olmasının ardından ise öğrenciler ve velilerin gündeminde İskenderun'da bugün okullar tatil mi? 27 Kasım Pazartesi Hatay, İskenderun okul var mı, yok mu? soruları yer aldı.

İSKENDERUN OKULLAR TATİL Mİ?

Olumsuz hava şartları nedeniyle İskenderun'da okullar tatil edildi. İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:

“Fırtına etkisiyle ana cadde ve bulvarlarda meydana gelen deniz taşkınları nedeniyle İskenderun ilçesinde 27.11.2023 Pazartesi günü okullar 1 gün tatil edildi” 

İskenderun'da bugün okullar tatil mi? 27 Kasım Pazartesi Hatay, İskenderun okul var mı, yok mu?

ZONGULDAK BUGÜN (27 KASIM) OKULLAR TATİL Mİ?

Zonguldan Valiliği'nin okulların durumu ile ilgili yaptığı duyuru şöyle oldu:

"Kuvvetli yağış ve fırtınanın meydana getirebileceği su baskını, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar dolayısıyla İLİMİZ GENELİNDE 27 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.
 
İlimiz Genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 27 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...