Bu yıl bahçeli, balkonlu konutlar satılır

Düzenleyen:
Bu yıl bahçeli, balkonlu konutlar satılır

EKONOMİ Haberleri

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, koronavirüs sebebiyle bu sene bahçeli, balkonlu yapılan, dönemin ihtiyacına uygun konutların daha hızlı satılacağını, diğer konutların stokta kalacağını söyledi.

Önder Çelik İSTANBUL - Salgının sektörde fiyat düşüşlerine etkisini değerlendiren Akbalık “Bahçeli ve balkonlu olmadığı için satılamayan konutlarda fiyat baskısı olabilir” dedi. Avrupa’daki ülkelere göre turizmde en hızlı toparlanacak ülkelerin başında Türkiye’nin geldiğini aktaran Akbalık, bünyelerinde bulunan Ela Quality Resort otelini haziran sonu yahut temmuz başı gibi açabileceklerini belirtti. Pandemi sonrasında Avrupa’nın Uzak Doğu yerine daha yakın coğrafyadan alım yapmaya başlayacağını söyleyen Akbalık, Türkiye’nin sanayi tarafında yeni taleplerin karşılanması için altyapısını güçlendirip sürdürülebilir kılması gerektiğini kaydetti.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...