Akaryakıta yeni indirim sinyali geldi! Brent petrol düşüşte, araç sahiplerinin yüzü gülüyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Akaryakıta yeni indirim sinyali geldi! Brent petrol düşüşte, araç sahiplerinin yüzü gülüyor

Ekonomi Haberleri

Akaryakıt fiyatlarında bu hafta indirimli geçti. Önce motorine ardından benzine indirim geldi. Araç sahipler bu haberleri yakından takip ediyor. Brent petroldeki düşüş seyri devam ederken bir güzel haber daha geldi. Benzin fiyatlarına cumartesi gününden itibaren indirim gelmesi bekleniyor. 

Brent petrolde ibre aşağı yönlü seyrediyor. Araç sahiplerinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarında yeni bir indirimin sinyali verildi.  Pompaya yansıyan indirimde son durum ne? İşte 18 Kasım güncel benzin, motorin, otogaz, fiyatları…

Brent petroldeki dalgalanma yönünü düşüşe çevirdi. Brent petrol bir haftada yüzde 3 seviyesinde düşüş gerçekleştirdi.  Uluslararası piyasalarda Brent petrol varil fiyatı 90,30 seviyesinde işlem görüyor. Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) pazartesi yayımladığı aylık petrol raporunda, küresel petrol talebine ilişkin artış öngörüsünü aşağı yönlü revize etti.

AKARYAKITTA PEŞ PEŞE İNDİRİM

Ekim ayında motorin fiyatlarına uygulanan zamların ardından son olarak 4 Kasım’da benzine zam gelmişti. Ardından 15 Kasım motorine yapılan 1 lira 56 kuruş ve 17 Kasım Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 77 kuruş indirim geldi. 
Brent petrol güne düşüşle başlaması indirim haberlerini beraberinde getiriyor. Sektör kaynaklarından yapılan açıklamaya göre benzin grubundan 75 kuruş indirim geliyor. 

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (17 KASIM 2022 PERŞEMBE)

İstanbul
Anadolu Yakası benzin fiyatı: 21,93 TL
Anadolu Yakası motorin fiyatı: 24,84 TL
Avrupa Yakası benzin fiyatı: 21,92 TL
Avrupa Yakası motorin fiyatı: 24,83 TL
Ankara
Benzin fiyatı: 22,07 TL
Motorin fiyatı: 24,94 TL
İzmir
Benzin fiyatı: 22,07 TL
Motorin fiyatı: 24,98 TL

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...