Dreame'den yüksek teknoloji ürünleri: Evde robot istilası başlıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dreame'den yüksek teknoloji ürünleri: Evde robot istilası başlıyor

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Tüketici elektroniği devi Dreame Technology, yüksek teknolojili ürünü robatlarını Türk tüketicilerle buluşturdu.

EKONOMİ SERVİSİ - Şirketin satışa sunduğu ürünler arasında hepsi bir arada temizlik robotu DreameBot L20 Ultra, yeni nesil süpürge modelleri Dreame R20 ve Dreame H12 Dual’in yanı sıra Dreame Hair Glory saç kurutma makinesi ve robot köpek DreameDog yer alıyor.

Dreame Türkiye Ülke Müdürü Engin Cesurer, robotlarla her eve girmek istediklerini belirterek "Önümüzdeki 10 yıl robotların yılı olacak. Biz de yeni ürünlerimizle her evde olmak istiyoruz. Piyasaya sunacağımız ürünlerimizin kısa vadede Türkiye’de çok sevileceğine inanıyoruz" dedi.

ROBOT KÖPEK İLGİ ÇEKTİ

Dreame Technology’nin en çok ilgi çeken ürünü robot köpek DreameDog oldu. Sahibinin ihtiyaçlarını anlayıp sesli iletişim kurabilen, dokunuşlara tepki verebilen, insan hareketlerini taklit edip oyun oynayabilen bu akıllı robot köpek, bulunduğu ortamın haritasını çıkarıp devriye gezebiliyor. Geliştirmeye açık yapısıyla ihtiyaca göre özelleştirmeye imkân sağlayan DreameDog’un 2024 ilkbaharında satışa sunulması planlanıyor.

Ayrıca DreameBot L20 Ultra 44.999 TL, Dreame H12 Dual 16.199 TL ve Dreame Hair Glory ise 4.099 TL’den raflardaki yerini aldı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...