Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 7 Ekim'de Meclis'te sunum yapacak

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 7 Ekim'de Meclis'te sunum yapacak
Başlık ResmiMerkez Bankasi Baskani Fatih Karahan, 7 Ekim'de Meclis'te sunum yapacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, ekonomideki gelişmelere ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda 7 Ekim'de sunum yapacak.

Kaydet
|

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş başkanlığında 7 Ekim'de toplanacak Komisyonda, Karahan'ın milletvekillerine sunum yapması öngörülüyor. Karahan'ın, toplantıda, küresel gelişmeler, Türkiye ekonomisi, enflasyon ve para politikası çerçevesinde kapsamlı bir sunum gerçekleştirmesi bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME
Ev kadınlarına erken emeklilikte yeni kulis bilgileri! Tarih verildi, 10 milyon kişi yararlanacak
HABER

Ev kadınlarına erken emeklilikte yeni kulis bilgileri! Tarih verildi, 10 milyon kişi yararlanacak

TOPLANTININ ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLARI

TCMB'nin faiz kararları ile enflasyonla mücadeleye ilişkin gelişmelerin, toplantının öne çıkan başlıklarını oluşturacağı tahmin ediliyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Kanunu'na göre, Başkan'ın, Banka faaliyetleri ve para politikası uygulamaları hakkında TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunu bilgilendirmesi gerekiyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.