THY'den aileleri sevindirecek haber: Uçuşlarda yüzde 20 indirim kampanyası

Düzenleyen:
- Güncelleme:
THY'den aileleri sevindirecek haber: Uçuşlarda yüzde 20 indirim kampanyası

EKONOMİ Haberleri

Türk Hava Yolları (THY) iç hat uçuşlarında, birlikte seyahat edecek 3 kişi ve üzeri ailelere ekonomi sınıfında geçerli olmak üzere yüzde 20 indirim sunuyor. İşte kampanyadan yararlanma şartları...

Avrupa'nın bir numarası Türk Hava Yolları (THY) son dönemlerde düzenlediği kampanyalarla da adından sık sık söz ettiriyor. THY ailelere yönelik bir kampanya düzenledi ve bu kampanya 7'den 70'e herkesi kapsadığı gibi sevindirecek de. Kamnpanyaya göre, 3 kişiden fazla seyahat etmek isteyen ailelerin alacakları ekonomi sınıfı biletlerde yüzde 20'lik bir indirim olacak.

Yurt içi uçuşları kullanacak ailelere yönelik başlatılan kampanyada, Miles&Smiles üyesi yolcular 11 Nisan 2023'e kadar biletlerini alarak, 1 Kasım 2022-13 Nisan 2023 tarihleri arasında indirimli seyahat edebilecek.

KAMPANYADAN YARARLANMA ŞARTLARI

Kampanya sadece THY'nin tarifeli seferlerinde geçerli olacak, Anadolujet seferleri ve Kıbrıs uçuşları kapsam dışında kalacak. Kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com/tr-tr/kampanyalar/aile-indirimi internet adresinden, 444 0 849 numaralı çağrı merkezi veya satış ofislerinden ulaşılabilecek.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...